Kezdőlap Kiemelt A DISNEY+ MAGYARORSZÁGON JÚNIUS 14-ÉN INDUL

A DISNEY+ MAGYARORSZÁGON JÚNIUS 14-ÉN INDUL

BUDAPEST, MAGYARORSZÁG (2022. március 29.)A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása idén nyártól 42 országban és 11 új területen indul el. A Disney+ Magyarországon június 14-én indul. A szolgáltatást az alábbi árakon lehet majd igénybe venni: a havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz. 

A Disney+ számtalan sikeres, világszerte népszerű alkotással várja a nézőket. Kínálatában a saját gyártású tartalmak mellett több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található. A gazdag választékban az általános szórakoztatást biztosító Star is képviselteti magát.

Az előfizetők számára a Star Wars-hoz kapcsolódó sorozatok is elérhetőek lesznek majd, úgy, mint a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” Jon Favreau író–producertől. A Disney+ kínálatban szerepel a Marvel Studios „Holdlovag” című sorozata is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Az előfizetők számára szintén hozzáférhető lesz a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő „Encanto”; valamint az Oscar-díjas „Szörnyella”, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

Az előfizetők az általános szórakoztató tartalmak széles kínálatából válogathatnak: megnézhetik például az Oscar-díjra jelölt „Free Guy” akcióvígjátékot, a főszerepben Ryan Reynolds-dzal, „A Simpson család” és „A Grace klinika” ikonikus sorozatokat, vagy épp a National Geographic-tól a „Jeff Goldblum világa” című sorozatot. Az első évadban Jeff Goldblum elkaluzolja a nézőket egy szórakoztató, intellektuális, játékos utazásra: a 12 részes sorozat minden egyes epizódjában egy hétköznapi tárgyat, érdekességet vizsgál meg, hogy megmutassa milyen összefüggések, milyen lenyűgöző tudományos, történelmi ismeretek húzódnak meg a háttérben. 

(L-R): Boba Fett (Temuera Morrison) and Fennec Shand (Ming-Na Wen) in Lucasfilm’s THE BOOK OF BOBA FETT, exclusively on Disney+. © 2021 Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen; valamint korlátlan számú letöltésre – legfeljebb tíz eszközre – lesz lehetőségük, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. A felhasználók akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít. 

További információk és Disney+ előfizetés: a Disneyplus.com oldalon.

Seymour, TX – Jeff Goldblum learns how to make ‘cowboy coffee at a cattle ranch. (National Geographic/Ollie Richards)

A Disney+ szolgáltatásáról

A Disney+ streaming megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona, kínálatában Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatóak, csakúgy, mint a legendás „A Simpson család” és számos további sikerprodukció – de a választéknak egyes országokban az új általános szórakoztató brand, a Star is a részét képezi. A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik. A szolgáltatást igénylők megtekinthetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estét filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja; a Star választéka pedig a 20th Century Studios, a Disney Television Studios, az FX, a Searchlight Pictures és más stúdiók legfrissebb filmjeit kínálja. További információk a disneyplus.com oldalon és a Disney+ applikáción olvashatók.