Kezdőlap Események Az év első Veterán börzéje- Kecskeméti Piac

Az év első Veterán börzéje- Kecskeméti Piac

Nagy érdeklődés fogadta a szombaton megrendezett Veterán börzét

Szombaton, február 26-án zajlott az év legelső Veterán autó- és motoralkatrész börzéje a Szent László körúti vásártéren. 

Nagyon várták már ezt az időpontot azok, akik kivételesen ragaszkodnak régi járgányaikhoz, amelyek persze időközönként felújításra szorulnak. Kedvenceiknek azonban többnyire olyan alkatrészekre van szükségük, melyek már üzletekben nem kaphatók. A börzén a hatalmas választéknak köszönhetően nagy eséllyel bukkanhattak ezekre.

Azok tábora is igen jelentős, akik régi motorosok, és gyűjtik a már kiszuperált, de működőképes, különlegesnek számító „vasparipákat”. Számukra a vásártér maga volt a Kánaán.

Divatosnak mondható a már használaton kívüli kerékpárok lefestése, feldíszítése. Nagyon dekoratív látványt tudnak nyújtani a közterületekre, vagy az otthonok kertjeibe kihelyezett, színes virágcserepekkel körberakott biciklik. Ilyen megfontolásból is érdemes volt kilátogatni a börzére, mert bőséges kínálat fogadta a kreatív érdeklődőket.

A Veterán autó- és motoralkatrész börze nyüzsgő közönségének figyelme megoszlott a vásártér területén, hiszen börzével szinkronban zajló népszerű régiségvásár, a zsibi is odacsalogatta a nézelődőket.

A következő veterán börze 2022. március 26-án, szombaton kerül megrendezésre, ekkor már az év első Kisállatvásárával egyetemben, melyekre szeretettel várjuk az érdeklődő közönséget!