Kezdőlap ÉT-TRENDEK Kávékülönlegességek a belvárosban ,Nano coffee

Kávékülönlegességek a belvárosban ,Nano coffee

Ebben a felgyorsult, váratlan eseményeket hozó világban igazi felüdülés beülni egy finom kávéra a Nano Speciality Coffeeba. A vidám hangulatú kis vendéglátóhelyen garantáltan új perspektívából látjuk a mindennapjainkat. Az ott töltött pár percben, vagy félórában garantáltan megfeledkezhetünk a napi gondokról. 

Csepregi Zoltán 2018 őszén nyitotta meg a Nano Speciality Coffee-t, mely rövid időn belül népszerű lett a belvárosban dolgozók, illetve az arra sétálók körében. A reggeli kávézás mellett kiváló helyszínné vált baráti beszélgetések, találkahelyek gyanánt is. A megnyerő, vidám, szókimondó személyisége azonnal rabul ejti a vendégeket, sokakkal került baráti viszonyba a nyitás óta eltelt több mint három év alatt. Sőt nemcsak ő, hanem a törzsközönsége is barátokká vált. Nap mint nap örömmel osztják meg egymással a velük történt eseményeket, legyen szó örömteli vagy éppen kevésbé boldog pillanatokról. 

A Nano Speciality Coffee azonban nemcsak a jó társaság miatt népszerű, hiszen Csepregi Zoltán egy új színfoltként jelent meg a kecskeméti vendéglátó piacon. Különleges kávéi sokakat rabul ejtett már. 

A Nano Speciality Coffee-ban többfajta kávé kapható. A hagyományos brazil pörkölésű kávéktól az új hullámos, világosabb pörkölésű ruandai, nicaraugi vagy etióp kávéig, számos ízletes finom kávé kapható.

– A különleges termőterületről származó, gondosan válogatott, kézzel szüretelt kávék magas minősége lehetővé teszi, hogy a szakértő pörkölés folyamán ne nyomódjanak el az ízek, hanem bemutassák az egyes országok jellegzetességeit. Az exportból bekerülő kávékat hazai mesterek pörkölik meg, akiktől első kézből vásárolom meg a zamatos kávékat. A hagyományos brazil pörkölésű kávéktól az új hullámos, világosabb pörkölésű ruandai, nicaraugi vagy etióp kávéig, többféle finom kávét kínálok vendégeimnek. A világosabb pörkölésnél sokkal gazdagabb ízek törnek fel, nem nyomja el a hőkezelés az aromákat. Világosabb kávé esetében megízlelhetjük a kávészemek gyümölcsös hatásait, jellegzetes jegyeit és nem utolsó sorban a természetes édes utóízét – jegyezte meg Csepregi Zoltán, aki mesélt a kávézó megszületéséről is.

– Csongrádi vagyok, de az exem jóvoltából Kecskemétre költöztem. Mivel korábban vendéglátóiparban dolgoztam hosszú éveken át, egy kocsma nyitásában, illetve kézműves sörben gondolkoztam. Időközben azonban rájöttem, a megyeszékhelyen egyszerűen nincs egy olyan hely, ahol valóban minőségi, különleges jó kávét lehetne inni. Így született meg a gondolata a Nano Speciality Coffee-nak, melyet a belváros szívében, a Lordok alatt nyitottam meg 2018-ban – mesélte el Csepregi Zoltán.  

A Nano Speciality Coffee-ban nagyon sokféle kávékülönlegesség kapható a brazil, ruandai, nicaraugi vagy etióp kávékból. Az állandó kínálat minden héten más-más egyedi finomsággal válik teljessé, hiszen a tulajdonos, Csepregi Zoltán folyamatosan figyelemmel kíséri az újdonságokat, és ő maga is szívesen kísérletezik újabb hazánkban pörkölt kávékülönlegességekkel. 

Ha teheti, még ma térjen be a Nano Speciality Coffee-ba. Megéri!

Nano Speciality Coffee

Kecskemét, Kossuth tér 6-7. /Lordok alatti folyosó

Nyitva tartás: H-Szo 9-17 óráig

Facebook / NANO Speciality Coffee 

Instagram /NANO Coffee