Kezdőlap Hírek Illés Fanni és párja exkluzív interjú

Illés Fanni és párja exkluzív interjú

Túl kritikus vagyok magammal szemben – mondta Illés Fanni. – Jézusom, mint egy dinnye akkora vagyok. Ezt nehéz átélni mert mindig voltak súlyproblémáim. Régen a testem és a lelkem is bomba formában volt a versenyeken.

Egy élsportoló nehezen barátkozik meg azzal, hogy egy test átalakul – tette hozzá Fanni várandósságával kapcsolatban párja, Szabó Álmos.”

A gyermekünk igazi versenyző típus, ő ugyanis úgy döntött, azonnal érkezik – mondta a kismama. – Amikor megláttam a pozitív terhességi tesztet, az jutott eszembe, hogy noha nem szokott, megint elsőre sikerült valami. Ez nagy önbizalmat adott. Nagyon szerettem volna azonnal anya lenni, de féltem, hogy bele merjünk-e vágni, vagyok-e „olyan” anyának való? Sosem tudtam közeledni a gyerekek felé, nem tudtam elképzelni magamat anyának. Bizonytalan voltam és Álmos erősített meg ebben.

Mi lesz akkor ha? Nem szeretem az ilyen gondolatokat – tette hozzá párja Szabó Álmos. – Az ember ne hátráljon meg semmitől! Így kell lennie!

Később jelentettük be, mint szokás, tudatosan készítettem magam a negatív kommentekre – mondtaFanni. – Felkészültem és humorral átvészeltük. Teljesen rendben vagyok, csak nincs lábam. A vőlegényem ép. A gyereket úgy fogom ellátni, ahogy én tudom. Önellátó felnőtt vagyok magam is… Hónapokig terveztem, és két nap alatt be is rendeztük a gyermekszobát. Az elején a gyerek is a földön él és én is. A kiságy volt kérdéses, és egy átalakítható ágyat vettünk. Babakocsit nem fogok használni, nem kell oda több kerék – mondta nevetve Fanni a Csisztu Sport Castban. Magamon szeretném hordozni a kicsit.

Születendő gyerekük egészségéről pedig így nyilatkoztak a leendő szülők.

Apukájától örökölte a kezeit és a lábait is. Minden rendben van. Az orvosok jobban izgultak, mint mi. De bevallom, bennünk fel sem merült más, kizárt, hogy még egyszer megtörténjen a,z ami velem – tette hozzá Fanni.”

A nem mindennapi párral készült, igen különleges és a magánélet mélységeit is feltáró interjút a Csisztu Sport Cast legfrissebb epizódjában láthatják.