Kezdőlap Zenei élet Pribelszki líraiabb oldaláról mutat meg egy darabot

Pribelszki líraiabb oldaláról mutat meg egy darabot

Legutoljára az eljegyzésükkor írt számot feleségének Pribelszki Norbi – most Maja szülinapja alkalmából ismét meglepte szerelmét egy szívhez szóló szerzeménnyel, „Nem akarok mást” címmel.

Ritkán fedi fel zenéiben szerelmes énjét, PRIBELSZKI, aki amióta szólókarrierjét egyengeti, egyre merészebb megközelítéseket mutat fel a hiphop műfaján belül: a legutóbbi „High School” őrült zenei alapjával a tehetség eddigi legszemtelenebb trackje lett, míg a „Nincs visszavonuló” a zúzósabb, Chicago-i undergroundban született „drill” stílusban íródott.

A súlyos beateket és kendőzetlen szövegeket most egy letisztult, bensőséges újdonság váltja, amit Norbi szülinapos feleségének dedikált:

„Három éve, amikor megkértem Maja kezét, egy neki szóló felvételt adtam elő, amit akkor Ya Ou-val írtam közösen. Azóta is felemlegeti a zeneszámot, úgy éreztem, hogy most van itt az ideje egy újabb darabnak. Akkor íródott a „Nem akarok mást”, amikor nagyon maga alatt volt és csak arra gondoltam, hogy tényleg nincs szükségem másra az életemben és Maja az egyetlen, aki mindig mellettem van”meséli Norbi.