Kezdőlap Kiemelt Így segíti az egészséges táplálkozást a Sencor újdonsága

Így segíti az egészséges táplálkozást a Sencor újdonsága

Okostelefonnal is párosítható az SKS 707X konyhai mérleg

Budapest, 2022. június 30. – Vadonatúj konyhai mérleget vezet be a magyar piacon a Sencor. A japán gyökerekkel rendelkező európai márka újdonsága egy olyan intelligens készülék, amely a Bluetooth-os kapcsolatnak köszönhetően okostelefonokkal is összekapcsolható. „A Sencor új konyhai mérlegét a legújabb felhasználói elvárásokat szem előtt tartva fejlesztettük ki. Ennek köszönhetően praktikus és hasznos segítőtárs lehet a mindennapokban” – jegyezte meg Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

A SKS 707x konyhai mérleget a legújabb trendek ihlették. Az 5000 grammos maximális
terhelhetőséggel és két darab AAA-típusú ceruzaelemmel működtethető készülék igazi társ lehet a tudatos táplálkozást előnyben részesítő felhasználók számára. Kezelését egy LED-es kijelző teszi egyszerűvé, amely minden fontos információt megjelenít. Az újdonság többféle üzemmódban használható, ezért nagy segítség lehet a konyhai előkészületek során. Nemcsak a különféle ételekhez szükséges hozzáválók, hanem akár tej-, vagy víztérfogat mérésére is alkalmas.

A „Tára” funkció pedig egy igazi aduász lehet a felhasználók kezében, ami jóval könnyebbé és egyszerűbbé teheti az ételek előkészítését. Ezzel ugyanis az alapanyagokat fokozatosan,
mindössze egy edényben lehet egymáshoz mérni. „A „Tára” funkció használatakor az edény
tömegét a készülék levonja a teljes tömegből, tehát nem számol a mérésre használt tál súlyával, ami ugyancsak praktikus megoldásnak tekinthető” – jegyezte meg a szakember.

Az SKS 707x másik előnyös tulajdonsága, hogy a Bluetooth-os kapcsolat révén iOS vagy Android operációs rendszert használó okostelefonokkal is párosítható. A felhasználók így ki tudják élvezni a Sencor Food applikáció előnyeit, ami Közép-Európa egyik legnépszerűbb alkalmazására, Dine4Fit- re épül. „Az applikáció segítségével könnyedén ellenőrizhetjük egy-egy gyümölcs vagy zöldség kalóriatartalmát, de konkrét ételek és fogások részletes tápanyag-összetételét is megjeleníti. Ez nagy segítség lehet azok számára, akik tudatosan szeretnének táplálkozni, illetve azoknak is, akik éppen valamilyen diétás étrendet követnek” – hangsúlyozta Lucza András. Hozzátette: a Sencor Food applikáció maximális támogatást nyújt a felhasználók számára ahhoz, hogy egészségesen étkezzenek.

A Sencor újdonsága augusztustól lesz kapható a magyar piacon várhatóan kilenc különböző
színben, melyek illenek a Metallic termékcsalád korábbi termékeihez.

A SENCOR-ról
A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti
portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autósszórakoztató és irodatechnikai eszközök.
SENCOR