Kezdőlap Zenei élet Christina Perri: a lighter shade of blue

Christina Perri: a lighter shade of blue

A többszörös platinalemezes amerikai énekes-dalszerző, Christina Perri 2022. július 15-én jelentkezett a világpiacon harmadik stúdióalbumával – melyet ’a lighter shade of blue’ címmel jelent meg.

A kiadvány egy valódi történetet mutat be, mely az énekesnő és családja elmúlt néhány nehéz évének megtapasztalásaiból és érzéseiből merítkezik.

A Warner világcég által kiadott lemezről amúgy előzetesként már két dal is napvilágot látott: az érzelmes „evergone” című felvétel az énekesnő lánya, Rosie elvesztése utáni gyász feldolgozásáról és a gyógyulásról szól.

Az amerikai anyák napjára időzített „mothers” pedig egy bensőséges szerelmeslevél minden édesanyának a világon, akik osztoznak az anyává válásban és az anyasággal kapcsolatos különböző nehézségekben és félelmekben.

A legbensőbb érzéseit feltáró, nagyon személyes lemez dalszövegeinek megírásban amúgy Christina Perri segítséget is kapott: e munkában mellette Amy Wadge (Ed Sheeran, Kylie Minogue) és David Hodges (Avril Lavigne, Celine Dion) is részt vett.