A kecskeméti, kizárólag házi és adalékanyagmentes termékeiről híres Betti Delikáteszben április elsején ismét Steak-sütő workshopra kerül sor, amelynek keretében az odalátogató vásárlók nem csak a steak-sütés fortélyait sajátíthatják el és kóstolhatják meg, hanem meg is vásárolhatják az NPK Charolais Farm által készített érlelt, kiváló minőségű marhahús alapanyagokat.
A 10 órakor kezdődő workshopon a TEPSI Gasztropub séfje, Boros Bence fogja kisütni az ínyenc steakeket, miközben tanácsokkal és számos trükkel látja el mindazokat, akik otthonukban is szeretnék elkészíteni a hazánkban kuriózumnak számító NPK Charolais által marhahúsból készített mennyei falatokat.
Érdemes ellátogatni a Csáky utca 18. szám alatti Delikáteszbe, hiszen az ízletes kóstolók mellett különleges, házi termékeket is vásárolhatunk, amelyek nagyszerű alapanyagai lehetnek bármilyen fogásnak!
Válaszd a Betti Delikátesz házi készítésű termékeit és bízd magad a minőségre!
Betti Delikátesz
6000 Kecskemét,
Csáky utca 18.
Tel: 20/384 24 28
Nyitva tartás: K-P: 8:00 – 18:00
Sz-V: 8:00 – 12:00