Kezdőlap Történetünk

Történetünk

Sajtó – és marketingtevékenységünk

A 2009-ben alapított, Kecskemét, illetve Bács-Kiskun megye gazdasági és kulturális eseményeit és életét érintő Alföldi Régió Magazin közel egy évtizede szolgálja olvasóit sajtó – illetve marketingtevékenységeivel.

Vonzó küllemű Magazinunk garancia az igényes, tartalmas reklámozásra, legyen az egy cégbemutató, egy városi esemény, vagy akár egy direkt hirdetés.

Az évek során kialakult arculatunkhoz hűen sikeres cégvezetők számolnak be az általuk irányított vállalat sikereiről, aktualitásairól, polgármesterek nyilatkoznak a településeken történő fejlesztésekről, egy-egy riport erejéig pedig a sztárvilág szereplői is megszólalnak.

Magazinunk segítségével megismerheted a környék legújabb vendéglátóegységeit, üzleteit, szolgáltatásait, de Zimacsek Márta lapigazgató marketingtanácsadásaival akár a vállalkozásodat is sikerre viheted.

PR-Ügynökségként nem csak nyomtatott, de online felületeinken is komplex megoldást nyújtunk üzleti partnereink részére, legyen szó egy bizonyos termék/szolgáltatás promotálásáról, nyomdai termékek kivitelezéséről, arculattervezésről és egyéb szükséges marketingtevékenységről.

 

Bízunk abban, hogy továbbra is innovatív, életképes ötletekkel segíthetjük a vállalkozások marketingjét,  sajtóként pedig a jövőben is objektív hírfolyammal szolgálhatunk Olvasóink részére.

 

 Tisztelettel és üdvözlettel:
Zimacsek Márta PR-Ügynökség tulajdonos