Kezdőlap Hírek Harmadik részéhez érkezett a Példaképlet Seres Gerda beszélgetőtársa Hadas Krisztina és Hollerung...

Harmadik részéhez érkezett a Példaképlet Seres Gerda beszélgetőtársa Hadas Krisztina és Hollerung Gábor

Miért fontos, hogy ismerjük az összes családi történetet, ne csak a szépeket? Hogyan határozhatnak meg gyerekkori élmények egész pályafutásokat? Mennyit tehet hozzá egy csapat az egyén sikeréhez? Ilyen és hasonló, izgalmas kérdéseket boncolgat a Példaképlet új adása: szeptember 27-től látható a Prima Primissima Youtube-csatornáján két korábbi Közönségdíjas, Hadas Krisztina riporter és Hollerung Gábor karmester beszélgetése sikerről, példaképekről, generációk együttműködéséről.

A Prima Primissima Youtube-csatornáján ez év júliusában debütált a Példaképlet című műsor, amelyben korábbi Prima, Prima Primissima és Junior Prima díjasokkal, más-más területekről érkező művészekkel, tudósokkal, oktatókkal, sportolókkal beszélget Seres Gerda újságíró például a sikerhez vezető nem mindig nyílegyenes útról, arról, miért fontos az egymástól való tanulás vagy arról, hogyan segíthetnek elérni a saját céljainkat a példaképek.
Meghívott vendégeink inspiráló történeteiket megosztva néha meglepő kulisszatitkokat is elárulnak például arról, hogy miért beszélget magával koncert közben egy zongorista, tényleg minden tudósra jellemző-e a megszállottság, vagy hogy mi játszódik le egy színészben a színpadra lépés előtt az öltözőtől a színpadig vezető úton. Az első adás vendége Dr. Kiss L. László fizikus, csillagász és Czakó Juli színésznő, a másodiké Härtlein Károly fizika szakos tanár és Mester Dávid zeneszerző, zongoraművész volt.
A most megjelent harmadik adásban például olyan kérdések kerültek terítékre, mint hogy milyen előnyei és hátrányai lehetnek az erős családi háttérnek, hogy mit adhat a csapatmunkában rejlő erő vagy hogy mi kell ahhoz, hogy a különböző generációk eredményesen dolgozzanak együtt. Szóba került, mi késztette először, még gyerekként Hadas Krisztát arra, hogy tollat ragadjon, ahogy az is, miért utálta a zongorát Hollerung Gábor és mi fogta meg a karvezetésben.
A Példaképlet a tervek szerint a közeljövőben újabb különleges beszélgetésekkel, sokszínű művészek, tudósok, sportolók részvételével folytatódik majd.