Kezdőlap Események Bajnokhoz méltó módon zárta az évet a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE

Bajnokhoz méltó módon zárta az évet a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE

Az utolsó, azaz a 26. fordulóban szombaton a Kézilabda Szeged SE érkezett a Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokába megmérettetni. Csapatunk már az NB1/B Keleti csoportjának bajnokaként lépett pályára, ennek megfelelően az egész mérkőzést végig dominálva, fölényesen játszott.

Juniorjaink is győzelemmel zárták az évet, a mérkőzés lefújását követően azon játékosokat köszöntöttük, akik jövőre már nem játszhatnak junior korúként a KNKSE színeiben.

Igazi gálahangulat részesei lehettek a kilátogató nézők, hiszen a mérkőzésen belül is számos elemmel tudta szórakoztatni közönségét a KNKSE, a félidőben tombolahúzás, illetve gyerek ügyességi verseny következett, valamint a mérkőzés lefújását követően éremátadás koronázta meg egész éves teljesítményünket.

A mérkőzést remekül kezdték a kecskeméti lányok, a 11. percben már 8-1 arányban vezettünk. A továbbiakban sem hagyott alább a lendület, Mistina Kitty remek védéseinek, valamint gyors góljainknak köszönhetően folyamatosan növeltük előnyünket, a félidőre már 11 góllal sikerült meglépni (18-7).

Az idény utolsó mérkőzésének második játékrészében mindenki játéklehetőséghez jutott, igaz kicsit feljebb kapaszkodott a szegedi alakulat, de utána ismét növeltük előnyünket, 13 gólos sikerrel zártuk a mérkőzést.

Ezzel csapatunk 26 mérkőzéséből 23 alkalommal tudta felülmúlni az NB1/B Keleti csoportbeli ellenfeleit, 1-szer játszott döntetlent, valamint csak 2 vereséget gyűjtött be ezen hosszú út alatt.

A mérkőzés lefújását követően egyesével lettek beszólítva a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE játékosai, hogy átvegyék az érmeket, valamint Orell Zsolt elnök bejelentette: vállalja a csapat az NB1-es szereplést!

Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE – Kézilabda Szeged SE 37-24 (18:7)

2017.05.20. szombat, 18:00, Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnoka, Kecskemét, 400 fő

Játékvezetők: Babicz Gábor, Haskó Tamás

KNKSE: Mistina K., Pusztai P., Veress Zs., Gulya K. 7, Aron A. 6, Kaiser M. 4, Varga N. 4, Szabó E. 3, Palotás F. 3, Tóth L. 2, Orell B. 2, Fauszt É. 2, Zsilák K. 2, Albert H. 1, Németh K. 1, Som I..

Kiállítások: 2 illetve 6 perc.

Marosán György vezetőedző értékelése: “Örülök, hogy utolsó mérkőzésünkön is ki tudtuk szolgálni szép számú közönségünket. ”

Köszönjük, hogy egész évben követtetek minket, köszönjük a rengeteg biztatást, szurkolást és segítséget, valamint azt a mérhetetlen sok erőt, amivel erősítettetek minket!

Szép volt lányok, szép volt Kecskemét!

(kecskemetinkse.net)