Kezdőlap Egészség Páratlan elegancia, retro-láz és nyári vidámság az egyediségre szabva – Bemutatásra kerültek...

Páratlan elegancia, retro-láz és nyári vidámság az egyediségre szabva – Bemutatásra kerültek a Rouge Avenue legtrendibb viseletei

A nyár folyamán ki nem akarná elegánssá, mégis a – nyár színeivel azonosulva – vidámmá tenni az öltözködését?
A kecskeméti Dress for Me páratlan kollekcióit illetően ez lehetséges!

Néhány hónapja nyitotta meg üzletét a Dress for Me Divatüzlet Kecskeméten, a kiváló minőségű termékeinek és a barátságos kiszolgálásának köszönhetően azonban hamar nagy népszerűségre tett szert az egyedi stílust kedvelő hölgyek körében.

A magyar Rouge Avenue Collection divattermékeit forgalmazó kecskeméti Dress for Me üzlet július 22-én, a Jakabszálláson megrendezett Jakab Napi Vigasságon mutatta be a nyár legdivatosabb ruhakölteményeit egy fergeteges divatshow keretében.

A Dress for Me modelljein megtekinthetők voltak a Rouge Avenue Collection idei elegáns ruhadarabjai, a vidámságról és a mintákról szóló nyári viseletei, valamint a retró vonalakat képviselő sláger ruhák is, amelyek garantáltan meghatározzák az idei szezon stílustrendjeit.

Aki esetleg le maradt, az se búsuljon, hiszen a bemutatásra került ruhadarabok XS-től egészen az XXl-es méretig megvásárolhatók elérhető áron a Dress for Me kecskeméti üzletében, a Nagykőrösi utca 12. szám alatt.

Dress for Me
Ruha nekem
Minden alkalomra

A divatbemutatón készített fotók: