Kezdőlap ÉT-TRENDEK Fenséges ízek a belváros szívében

Fenséges ízek a belváros szívében

Az ARM szerkesztősége egy hirtelen jött gondolattól vezérelve kilátogatott a Belvárosi Piac melletti gombákhoz, hogy közös reggelivel búcsúztassa az októbert. A választás a Margó Büfére esett, amely már három évtizede várja vendégeit változatos, sokszínű kínálatával, amiben a lángos mellett egyaránt megtalálhatóak különböző szendvicsek, palacsinták, hot-dogok, üdítők, és az elengedhetetlen kávé és tea.

A Margó Büfét messziről megismerhetjük egyedi, rózsaszínes színvilágáról, valamint az előtte kígyózó hosszú sorról. A belváros legnépszerűbb lángosára nagy a kereslet, így nekünk, az Alföldi Régió Magazin csapatának is türelmesen ki kellett várnunk a sorunkat, mire hozzájutottunk reggelinkhez.

Ahogy mindig, úgy most is érdemes volt végig állni a sort. Ezúttal sem okoztak csalódást a hagyományos ételek, jó ízűen fogyasztottuk sajtos-tejfölös lángosainkat, illetve palacsintáinkat, ezek mellett megkóstoltunk egy igazi lángos különlegességet, a gombás-tejfölös lángost, amit csak ajánlani tudunk mindenkinek.

A kedves kiszolgálás, az egyedi házi receptek alapján készült finomságok és a tiszta, rendezett környezet garancia arra, hogy a Margó Büfé népszerűsége nem csökken, hanem tovább nő a jövőben.