Kezdőlap Egészség Új helyre költözött az Édes Pötty cukrászda Kecskeméten

Új helyre költözött az Édes Pötty cukrászda Kecskeméten

December 15-én ünnepélyes megnyitó keretein belül költözött új címre az Édes Pötty Kecskeméten, a Rákóczi út 26. szám alá. A minőség és a szakértelem megmaradt, csak a helyszín változott. Az üzlet átadásán részt vett többek között Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester úr is és együtt ünnepelt a megjelentekkel.

Ünnepélyes megnyitó keretein belül került megnyitásra az Édes Pötty cukrászda Kecskeméten. Az új üzlethelyiségben a már megszokott kedves és szakértő kiszolgálás várja a süteményre vágyókat. A családias hangulatú cukrászatban garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelő édességet, legyen szó paleo, laktózmentes, cukormentes, vagy normál süteményről.

A megnyitón láthattuk a sütemény különlegességeket, amelyek eddig is kaphatóak voltak, de megszokott ízek mellett számos újítással is találkozhatunk majd, ha betérünk. Jó hírünk van a kutyakedvelőknek, hiszen az Édes Pötty kutyabarát cukrászda, így nyugodt szívvel ülhet be a kedvencével együtt.

Alig nyitott ki az üzlet, már is jöttek a vásárlók és érkeztek a megrendelések, ez is bizonyítja azt, hogy milyen népszerű a vásárlók körében a cukrászat. A vállalkozás továbbra is várja a törzsvásárlókat és az új vendégeket is egyaránt.

„Napjainkban az élelmiszerek mindegyikében megtalálhatóak az ízfokozók, állagjavítók és állománynövelő szerek széles skálája. Ezek elfogyasztása káros folyamatokat indít el az emberi szervezetben. Sajnos egyre nő az ételallergiában szenvedők aránya.

Vállalkozásom létrejöttével és termékeinkkel azt szeretném minél szélesebb körben fogyasztóink számára igazolni, hogy mesterséges adalék anyagoktól mentesen, kizárólag csak természetes alapanyagokból is lehet házias íz világú és dekoratív cukrásztermékeket készíteni. Termékeink minden szempontból egészségesek, mivel a legkiválóbb alapanyagok kerülnek felhasználásra termékeink készítése során.

A munkafolyamatok szoros ellenőrzés alatt állnak, a magas szintű minőség állandóan biztosított. Cukrászüzemünk felkészült, hogy folyamatosan ki tudjuk szolgálni azon fogyasztóinkat is, akik speciális étkezést igényelnek, cukorbetegek, laktóz érzékenyek. Emellett rizs, mandula és kókuszlisztet is használunk süteményeink elkészítéséhez.”- mondta Pap Etelka, az üzlet vezetője.

 

Édes Pötty cukrászda

Kecskemét, Rákóczi út. 26

(20) 372 2741