Kezdőlap Események Egyedi karácsony

Egyedi karácsony

Varázsold meghitté az ünnepet!

Míg régen a piros és az arany számított tradicionális karácsonyi színnek, mára nincs olyan szín vagy stílus, amit ne lehetne bevetni egy ünnepi otthonban. Boncz Péter, a Praktiker szakértője bemutatja az öt domináns trendet, amely segít egyedi díszbe öltöztetni a lakásunkat.
Finom, meleg textilek, játékos kiegészítők és üvegek teszik teljessé a karácsonyi kollekciókat, amelyek ügyes elhelyezésével otthonunkban is megteremthetjük a hygge életérzést. Már csak egy forró csoki a kézbe, és indulhat a karácsonyi ereszd el a hajam!

Ezek lesznek az idei karácsonyi trendek.

Megfagyott világ

A kék minden árnyalatát és az ezüstöt is magában foglalja a Frozen misztikus kollekciója. Ebbe a trendbe tartozik a hófehér is. A letisztult, minimál stílusú lakásokba ajánlottak az áttetsző üveggömbök és ezek a dekorációk. Azoknak javasolt, akik a tél csodáját nem csak kint, hanem a finom melegben is kiélveznék.

Csakis csinosan 

A Pretty kollekció a hölgyek kedvence lesz. Az arany és a rózsaszín bájos kombinációi jellemzik ezt a stílust, amely elegáns és légies életérzést sugall. A gyertyatartótól a puha párnákig, az aranyszínű evőeszközökig és a cizellált porcelánokig minden egy modern vintage
hangulatot varázsol az otthonokba. Tollak, szőrmék és glitteres holmik fokozzák a hangulatot. A barack és bézs színek a karácsonyfa gömbökön is megjelennek.

Felnőtt gyermekeknek

A Jolly X-Mas stílus a hagyományos, játékos karácsonyi hangulatot idézi. A németajkú városok vásári forgatagát. Afféle diótörős mesevilág manókkal, tündérekkel, cukormázzal. Mókás, színes textilek, élénk gömbök és fények jellemzik. Gyerekes családok nagy kedvencei
lehetnek a Jolly X-Mas termékei. Színei a piros, a fehér és a zöld.

Ez elment vadászni

A narancs, a barna és a bronz vonzásában született meg a Spicy sparkling kollekció, melynek fő motívumai közé tartozik a szarvas. A nemes állat megjelenik terítőn, tányéron, textileken, így könnyen végigvonul a lakáson. Ehhez a kollekcióhoz tartoznak a natúr díszek is, a kézzel festett üveggömbök, a natúr fából kivágott dekorációk. Nem csak karácsonyi, inkább késő őszi, meghitt életérzés ez. Mintha csak vadászaton járnánk a mély erdőben!

Modern mese

Tavaly indult útjára, de idén is kitart a karácsonyi páva őrület. A Lush termékcsalád azoknak ajánlott, akik szeretnek egy lépéssel a divat előtt járni. A nyugat-európai design boltok modernitását idézik a pávás kiegészítők. Visszafogottabb vásárlóknak elég a madár tollazatának színeivel felszerelkezni: a kék, lila, rózsaszín, zöld és arany kombinációjával díszítve senki sem tudja majd levenni a szemét karácsonyfánkról. Átlátszó gömbök, bojtok, tollas kiegészítők fokozzák a glamúros, nagyvilági hatást.