Kezdőlap Gasztro Liberté étterem – a belvárosi minőség

Liberté étterem – a belvárosi minőség

Városunk patinás főterén rengeteg rendezvény lesz a nyár folyamán. Ilyenkor a legideálisabb helyszín a kellemes órák közbeni megpihenésre, étkezésre vagy frissítő italok fogyasztására a Liberté étterem. A tradicionális ételek, a modern és friss gasztronómiai ötletek, az otthoni ízek vagy épp a különleges fogások, a szép borok és mennyei kávék kedvelőinek birodalma az étterem.

Mindennap baráti áron kínált, kiváló ételekkel várják a vendégeket. A színvonalasan elkészített és gyorsan terítékre kerülő, naponta megújuló menü miatt szintén érdemes betérni az étterembe.
Remek alkalom kínálkozik a gasztronómia szerelmesei számára, hiszen hétvégenként akciós szabadszedés keretében – mindössze 1990 forintért – csemegézhetnek a rengeteg finomságban bővelkedő svédasztal kínálatából.
Június első hétvégéjén latinos zenével aláfestett grillezésre várják vendégeiket.
Június 11-től a labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit hangulatos miliőben a teraszról követhetik baráti társaságok.
Különleges élményben lehet része annak, aki az étteremként, bárként, kávézóként is funkcionáló, hangulatos, megjelenésében a forró szavannákat idéző, az étterem melletti Zanzibárba ellátogat. Itt a napszaknak megfelelően mindenki megtalálhatja a számításait.
A Liberté étterem kiválóan alkalmas esküvők, családi, baráti rendezvények lebonyolítására is.
Asztalfoglalás: 76/509-175, 30/820-33-62