Kezdőlap Partnereink Széles körű szolgáltatással várja ügyfeleit a Fotócenter Stúdió

Széles körű szolgáltatással várja ügyfeleit a Fotócenter Stúdió

Idén ünnepli 15 éves jubileumát az Ifjúsági Otthon bejáratával szemben található, nagy népszerűségnek örvendő Fotócenter Stúdió.
Leiner András fényképész 1995 májusában nyitotta meg stúdióját, amit így jellemez:
Széles körű szolgáltatással várjuk a hozzánk betérő ügyfeleket, akik közt egyre nagyobb számban köszönthetjük törzsvendégeinket is. Bárhol, bármit lefotózunk és akár a legkisebb méretű igazolványképtől kezdve a legnagyobb poszterekig kidolgozzuk azokat.
Májusban kezdődött az esküvői szezon, ennek apropóján említem meg, hogy esküvői felvételek készítését nemcsak az üzletünkben, hanem a helyszínen is vállaljuk, és egyéb más rendezvények: keresztelő, eljegyzés, céges események pillanatait is megörökítjük. Ezekről az eseményekről teljes körű videofelvétel készítését szintén vállalják kollégáim.
Szerencsére a máig népszerű gyermekfotók megrendelése sem ment ki a divatból. Stúdiónk reklám és műszaki fotók kivitelezését szintén végrehajtja, valamint portré és portfolió fotót ugyancsak kívánság szerint készítünk.
Közkedvelt szolgáltatásaink közé tartozik, hogy régi fényképekből, a mai modern technika felhasználásával újat varázsolunk. Igazolványképeket egy perc alatt készítünk el, továbbá amatőr filmek kidolgozásával, és ezek poszter méretűre nagyításával szintén megbízhatnak bennünket. Üzletünkben természetesen megvásárolhatóak a fotózáshoz elengedhetetlen, szükséges eszközök is. Minden kedves ügyfelünket szeretettel várjuk stúdiónkban.
Fotócenter Stúdió
Kecskemét, Hornyik J. u. 2.
Tel.: 76/ 417-796
Nyitva:
H-P: 8.30-17.30 Sz: 9-12