Kezdőlap Régió SZP. Kiskun Szolgáltató Kft.

SZP. Kiskun Szolgáltató Kft.

A szabadszállási édesipari üzemben az 1990. májusi műszaki átadást követően folyamatosan történik a gömbrágó –zárt technológia szerinti- gyártása és értékesítése.
Az első időszakban, mint Csemege Édesipari Vállalat Csemege Édesipari Gyárának telephelye, a privatizációt követően pedig különböző Kft.-k üzemeltették az üzemet.
Személyesen 1989-től, mint műszaki ellenőr, a beindulást követően, mint műszaki vezető később, mint üzemvezető, 1993. őszétől, mint társ ügyvezető működtem közre az üzem tevékenységében.
1995-ben alakult meg családi vállalkozásunk, és 1996-tól átvette a rágó gyártását. A kereskedelmi tevékenységgel kezdettől fogva a nagy partner a Csemege Édesipari Gyár, illetve a privatizációt követően a Stollwerek Budapest Kft, 2002- től pedig a Bonbonetti Choco Kft. foglalkozik. 1994- ben kikísérleteztük és sztenderd termékké tettük a gyümölcs ízű és alakú rágógumit.
A családi tulajdonú vállalkozásunknak kezdettől fogva ügyvezető igazgatója vagyok. Üzemünkben adottak az épület gépészeti , és technológiai feltételek a gömb és gyümölcs alakú rágó gyártásához, melyet folyamatosan végzünk. Éves rágó termelésünk 900 és 1300 to/év között változik, melynek 70%-a exportra, 30% -a belföldi piacokra kerül. Termelési kapacitásunkat döntő többségben a Bonbonetti Choco Kft. köti le, kisebb megrendelőknek- autómatások, jégkrém gyártók- közvetlenül is értékesítünk terméket.
Természetesen rendelkezünk kiépített HACCP Minőségbiztosítási és ISO 9001- 2001. Minőségirányítási és Ellenőrzési rendszerrel. Az exportképesség fejlesztése, erősítése érdekében a BRC Élelmiszerbiztonsági rendszer kerül tavasszal bevezetésre (auditálásra).
Termelési tevékenységünkhöz személyi és tárgyi feltételekkel rendelkezünk.
Az értékesítés is megoldottnak látszik, hisz a Bonbonetti Choco Kft- vel több évre szóló együttműködési megállapodásunk van érvényben. Kiemelt feladatunknak tartjuk a városban a foglalkoztatást (átlagos foglalkoztatási létszám 30 fő), valamint a mai kor követelményének megfelelő, hatékony termék összetétel biztosítását, (2010 évvégén jelentünk meg a piacon a csökkentett cukortartalmú új termékünkkel és előre haladott állapotban van a cukormentes rágó gyártás beindítása). A folyamatosan növekvő piaci igények kielégítése érdekében korszerűsítjük az épületgépészeti és technológiai, valamint technikai gépparkunkat. A személyi feltételeinket szakmaszervezéssel és különböző szaktanfolyami képzésekkel tesszük napra késszé.