Kezdőlap Régió Könyv a közéleti kommunikációról és a médiáról

Könyv a közéleti kommunikációról és a médiáról

Szécsi Gábor szerkesztésével hiánypótló könyv jelent meg a napokban Közélet, közigazgatás, kommunikáció címmel a budapesti Önkonet Kiadó gondozásában. A könyv a közigazgatási kommunikáció fontosabb területeiről, eszközeiről, társadalmi, politikai, kulturális környezetéről kínál sokszínű áttekintést.
A könyv szerzői, akik valamennyien a téma hazai szaktekintélyei, legújabb kutatási eredményeikre és szakmai tapasztalataikra építve mutatják be a közigazgatási kommunikátor tevékenységének átalakuló eszközrendszerét, új szempontjait. Így többek között olvashatunk a könyvben a közigazgatási kommunikáció Európai Uniós és magyarországi gyakorlatáról, a média és a közigazgatás kapcsolatáról, a közélet és a nyilvánosság új formáiról, a válságkommunikációról vagy a közigazgatási protokollról is.
A kötetben szereplő tanulmányok egyaránt érdekesek lehetnek közigazgatásban dolgozó szakembereknek és a téma iránt érdeklődő nagyközönségnek is.
A könyv kecskeméti bemutatójára 2011. június 6-án hétfőn 17 órakor kerül sor a Bozsó Gyűjteményben. A bemutatón a kötet szerkesztője és szerzője Szécsi Gábor mellett részt vesz Mák Kornél, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere is.