Az utóbbi években rengeteget fejlődött a Birkás Pincészet, köszönhetően annak, hogy a tulajdonosok a piaci igényeknek maximálisan megfelelő vállalkozást akartak kiépíteni. Változatlanul kiváló minőségű borokat állítanak elő és kitartó munkájukkal hozzá járultak ahhoz, hogy a régióban mindig is meghatározó szerepet betöltő cserszegi fűszerest, a napjainkban is egyre többen keresik. A cserszegi pedig egyre többször bizonyítja, hogy az Alföldön kiváló minőségű (magyar) borokat lehet készíteni.
A Duna Borrégiós versenyen, a „fehérbor” kategóriában, a mi cserszegi fűszeresünk nyerte el a legjobb bornak járó díjat – nyilatkozta Birkás Zoltán. Néhány éve a nagy hagyományokkal rendelkező, rangos megmérettetésen, az Országos Cserszegi borversenyen diadalmaskodtunk az italunkkal, az idei Kecskemét város bora versenyen pedig különdíjban részesültünk. Nagy jövőt látunk ebben a fajta nedűben, s miután megadtuk a bizalmat ennek a bornak, „meghálálta” nekünk, s remélhetőleg a fogyasztók is hasonlóan vélekednek majd, miután a cserszeginket választják. Folyamatosan reprezentáljuk magunkat a régió fontosabb rendezvényein, így a kecskeméti főtéren, valamint a soltvadkerti borfesztiválon, majd a sörfesztiválon is részt veszünk.