Kezdőlap Régió Kecskemét:GEKKO Beiratkozás

Kecskemét:GEKKO Beiratkozás

A beiratkozás előtt felmérjük gyermeke képességeit valamennyi területen, megfigyeléseinket részletesen elmagyarázzuk és az eredményt írásban is átadjuk. A képességfelmérés mindenképpen nagyon hasznos program, ha szeretne komplex képet nyerni gyermeke fejlődését illetően. Így (időben) kiszűrhetőek olyan problémák, amelyek (később) rengeteg gyermek számára okoznak komoly problémát az iskolában.
Minden nap gyermeknap
A legmagasabb pedagógiai szakértelem mellett kifejezetten a képességek fejlesztésére tervezett helyszín és eszközök végtelen tárháza várja gyermekét. Így ez a program nem csak rendkívül hasznos, de minden alkalom igazi jutalom is számára.
Hasznos, mint a sport
Nézetünk szerint nem csak izmokat egészséges tornáztatni, a képességeket is jó ötlet rendszeres játékkal megalapozni, megerősíteni. A tanuláshoz (is) szükséges képességek (pl. figyelem, emlékezet) megalapozásával minden gyermek könnyebben boldogul.
Komplex program
1 helyen, 1 pedagógus mind a 4 területet gyermeke egyedi igényei szerint fejleszti.

 Nem kell külön-külön sokféle szakemberhez, fejlesztő programokra hordania ahhoz, hogy sokoldalúan, az élet minden területén fontos funkcióban egészségesen fejlődjön.
 Kognitív- (észlelés, figyelem, emlékezet, gondolkodás), mozgásfejlesztés, beszédfejlesztés és a szociális érettség fejlesztése egymással összhangban.
 Egy helyen, egy pedagógus a különböző, de egymással összefüggő, egymással kölcsönhatásban álló területeket egyaránt átlátja, így hatékonyabb gyermeke fejlesztése.
A szaktudás a mi dolgunk
Nem Önnek kell eldönteni, mi mindenre is van szüksége gyermekének: beszédindítás vagy zeneterápia? Logopédiai megsegítés? Szenzomotoros tréning? Grafomotoros fejlesztés? Ayres, Sindelar, Frostig?
A komplex programot mi összeállítjuk.
Nyári beiratkozási akciónkról érdeklődjön telefonon vagy személyesen!
Tel.: (06-70)-548-3179 Kecskemét, Vörösmarty u. 6.