Kezdőlap Régió „LÉGY NŐ, LÉGY ÖNMAGAD!”

„LÉGY NŐ, LÉGY ÖNMAGAD!”

A FITT WOMAN FITNESS csapata bármikor a rendelkezésedre áll és sok szeretettel vár a belváros szívében lévő NŐI FITNESSTEREMBEN!
Nálunk minden hölgy jól érezheti magát alkattól, kortól és anyagi helyzettől függetlenül! Nem kell tökéletes alakúnak, „bombanőnek” lenni ahhoz, hogy valaki jól érezze magát a bőrében. Sokkal fontosabb, hogy önmagát adja, önmaga merjen lenni… Az igazi nagy betűs „NŐ” nem a külsőtől sugárzik! Ha valaki saját elvárásainak megfelel, illetve a maga módján mindent megtesz azért, hogy nőies maradjon, akkor már félig nyert ügye van. Nálunk mindezt kellemes, családias hangulatban, jó társaságban teheted meg és edzés közben akár még új barátnőkre is találhatsz!
Női fitnesstermünkben az alábbi szolgáltatásokat veheted igénybe: konditerem, spinracing és aerobic órák / callanetics, gerinctréning, step, alakreform, has-far party, zsírégető, derék-has, comb-fenék, G.I. Jane, kick-box, pilates, zumba, latin bailar, stb. /, hypoxi-tréner, infrakabin, álló turbószolárium, proteinbár és saját ingyenes parkoló.
Bérlet áraink tartalmazzák az ingyenes fittségi állapotfelmérést, az ehhez igazított edzésterv írást és betanítást, a rendszeres kontrollt és méréseket. Üdülési csekk és Kecskemét Kártya elfogadóhely vagyunk. Ha még nem jártál nálunk, akkor az ELSŐ EDZÉST 50%-os kedvezménnyel, 550.-ft-ért kipróbálhatod!…és ha tetszett, amit láttál és tapasztaltál, mi szívesen segítünk kiválasztani a számodra megfelelő edzéstípust!

Nyitva tartás:
hétfő – péntek: 06:00 – 21:00
szombat: 08:00 – 16:00
vasárnap: 08:00 – 13:00

Fitt Woman Fitness
Kecskemét, Hoffmann János u. 6.
20/472-7340
www.fittwoman.hu