Kezdőlap Régió Példátlan újságírói roham a szegedi világbajnoksággal kapcsolatban

Példátlan újságírói roham a szegedi világbajnoksággal kapcsolatban

Még egy hétig tart a MOL Kajak-Kenu Világbajnokság akkreditációs időszaka. A médiában dolgozó szakemberek az esemény hivatalos honlapján keresztül jelentkezhetnek.

A MOL Kajak-Kenu Világbajnokságra augusztus 10-ig akkreditálhatnak az újságírók. Regisztrálni az esemény hivatalos honlapján (www.szeged2011.hu), a Sajtó menüpontból elérhető online felületen lehet.

Az akkreditációs időszak június 1-jén kezdődött, az elmúlt két hónapban nagyjából 300 újságíró regisztrált a világ minden tájáról, ezen felül körülbelül 180-200-ra tehető a hazai, illetve nemzetközi élő televíziós közvetítés lebonyolításában közreműködő szakemberek száma.

Olyan nagy az érdeklődés az év legfontosabb hazai sporteseménye iránt, hogy a szervezőbizottság nem minden akkreditációs igényt tud elfogadni. A jelentkezéseket a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által megfogalmazott ajánlás szerint értékeli és állítja sorrendben a világbajnokság sajtóosztálya.

A szervezőbizottság számos újdonsággal készül annak érdekében, hogy a helyszínen dolgozó újságírók, valamint a televízió képernyők előtt ülő nézők és az újságot vagy internetet olvasó szurkolók számára is sokáig emlékezetes maradjon a szegedi MOL Kajak-Kenu Világbajnokság.