Kezdőlap Régió KECSKEMÉT: A Cifrapalotától a Cifrakertig

KECSKEMÉT: A Cifrapalotától a Cifrakertig

Szeptember 10-ére bringatúrát szervez a Kecskeméti Kerékpárosklub. A táv bárki számára könnyen teljesíthető: 40 km, két felvonásra hangszerelve. Nagykőrösön mindenki vendégünk egy tál gulyáslevesre, illetve lehetőségünk lesz megismerkedni a helyi építészeti látnivalókkal és a Pálfája tanösvénnyel.

Oda-vissza végig kerékpárúton tekerhetünk, gondtalanul, beszélgetve. Mindenkit szeretettel várunk, kicsiktől nagyokig, magányos túrázóktól családokig. A tempó nagyon barátságos lesz, de senkit sem hagyunk egyedül, ha valaki mégis lemaradna valamilyen okból.

Találkozzunk szeptember 10-én, délelőtt 9 órakor a Cifrapalota előtt! Ha érdekel a túra, és szeretnél jönni, akkor kérlek, jelezz vissza legkésőbb szeptember 8-ig, küldj egy válaszlevelet a [email protected] e-mail címre. Vagy telefonon is érdeklődhetsz: 06-20/585-1640.

Részvételi díj nincs, a túra mindenki számára ingyenes és nyitott. Hozz magaddal elegendő ételt, és folyadékot. Ez utóbbi különösen fontos, nemcsak nagy meleg esetén.
– Öltözz rétegesen, készülj fel a hűvösebb időre is, és az esőkabátot is csomagold be!
– Megfelelő állapotú kerékpárral indulj el, és gondolva a defektre, egy tartalékbelső
is legyen nálad. Ha útközben műszaki probléma adódna, természetesen segítünk.
A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. 14 év alattiak csak felnőtt felügyelettel, kísérővel vehetnek részt. A túrán mindenki köteles a KRESZ szabályait betartani.