Kezdőlap Régió Kecskeméti Sárkányhajó Fieszta. Csapatok nevezése 2011.szeptember 24.

Kecskeméti Sárkányhajó Fieszta. Csapatok nevezése 2011.szeptember 24.

Tisztelt leendő versenyzőink!

Szinte az egész világon tapasztalhatjuk, hogy egy ősi kínai szokás a SÁRKÁNYHAJÓZÁS észrevétlenül belopakodik a gyorsuló életünk egy olyan elemévé, amely esélyt adhat a régi kapcsolatok újraélesztésére, új kapcsolatok elmélyítésére.
Munkahelyi csapatok, baráti társaságok, iskolák, intézmények vágynak egy olyan közösség formáló és erősítő tevékenységre, ahol a „JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT „életérzést megtalálhatják!
Cégek körében is közkedvelt szabadidős tevékenység. A sárkányhajózás közösségfejlesztő hatása köztudott. A közös munka már a hajó vízrebocsátásakor is elengedhetetlen, de az igazi csapatmunka csak a vízen veszi kezdetét. Az akár 20 embert is befogadó, 13 méter hosszú, evezősökkel együtt közel 2 tonnás hajó hajtásához szükséges, teljes szinkronban történő együttműködés, a csapat kovácsa. Még a levegőt is egy ütemre veszik. Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás, amely olyan közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két labdarúgó-csapatnyi ember küzd.
Rendkívül alkalmas csapatépítésre, közösségi szellem formálására. Nem igényel előképzettséget (az úszni tudáson kívül), így bárki, aki érez magában erőt, energiát, és fogékony az új iránt, szereti a vizet, a természetet és a versengést, részt vehet sárkányhajós programjainkban.
10-15 perc gyakorlás után már látványos, hangulatos és izgalmas küzdelmet tudunk kialakítani kezdő csapatok között is. Nők és férfiak nemre és korra való tekintet nélkül akár együtt is, egy hajóban evezhetnek a győzelemért.
A mai világban egy cég, iskola tökéletes működésének elengedhetetlen és szükséges része a csapatépítés. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy egyre szélesebb körben ismerjék meg ezt a lehetőséget az emberek! Sok városban léteznek bor- és sörfesztiválok, folklór és zenei programsorozatok! E programok sorozatába jól beilleszthetők a sárkányhajóval kapcsolatos rendezvények!

Hagyományt teremtő versenyünket már 2. éve rendezzük Kecskemét városában. Városunk polgárai és a városba látogató turisták nagy érdeklődéssel és élvezettel figyelhette az induló 18-20 fős csapatok színvonalas vetélkedését! Minden év szeptemberének egy szombatján, egy színvonalas programot és rendezvényt szervezünk „KECSKEMÉTI SÁRKÁNYHAJÓ FIESZTA” elnevezéssel, hogy egy kellemes, élményekben gazdag napot tölthessenek együtt a benevezett csapatok!

A térségben egyedülálló sárkányhajós és gasztronómiai eseményről van szó, amely jó alkalom arra, hogy a legkülönbözőbb közösségek (cégek, iskolák, egyesületek, baráti társaságok stb.) számot adjanak küzdeni tudásból, csapatszellemről, erőnlétükről! A környező TV társaságok, napi és hetilapok, legkülönbözőbb reklámújságok szerkesztőségei képviseltetik magukat a rendezvényen, hogy hírül vigyék az embereknek, hogy csapatban mindig könnyebb egy cél elérése, mint magányosan!
A rendezvény résztvevői egy minimális nevezési díj fejében egy felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak, nem csupán passzív szemlélői az eseményeknek, hiszen mindenkinek evezni kell a hajóban. A résztvevők legalább erre az időre méltán elmondhatják, hogy:

„Egy hajóban, együtt, egymásért eveztünk!”

Nem titkolt szándékunk erősíteni a fenti gondolatot és az egészséges életmód népszerűsítését is zászlónkra tűztük, ezért:

Legyen Ön is a versenytársunk!
Evezzünk együtt az egészségünkért és a boldogságunkért!
Húzzunk együtt egy irányba!

Szeretnénk felajánlani, hogy a fieszta sikerének Ön, illetve cége, iskolája (tantestülete), baráti társasága is részese legyen, és ezúttal szeretnénk felkérni a Kecskeméti Sárkányhajó Fiesztán való részvételre. A rendezvényen különösen érdemes részt vennie, ha az Ön által képviselt vállalkozás, iskola, stb. tevékenységét a csapat szellem, az életerő, az együttlét öröme hatja át (vagy szeretné, hogy áthassa)!

Részvételi, nevezési felhívás
A Kecskeméti Sárkányhajó Fiesztára

Hogyan vehet részt csapata a Fiesztán?

1. Szervezze össze sárkányhajó csapatát (21 fő)! 1 hajóban max. 20 ember evezhet (ebből 6 nőnek kell lennie) és 1 dobolhat.
2. Küldje el jelentkezését email-en a [email protected] címre. Jelezze, hogy a sárkányhajó szorgos kupában (baráti társaságok, cégek, stb), vagy a sárkányhajó aktív kupában (sárkányhajó egyesületek, kajak-kenu egyesületek, leigazolt versenyzők bármely sportágban) kíván indulni. Jelentkezési határidő: 2011.09.19. (hétfő)
3. Ha bármilyen kérdése van, azt felteheti a fenti címeken, vagy az alább közölt telefonszámokon.
4. Fizesse be a nevezési díjat! (ekkor válik hivatalossá és biztossá a nevezése, mivel korlátozott a létszám: max. 24 csapat) Bsz: 10300002-10527369-49020019 (kérem, írják oda a megjegyzésbe hogy: Kecskeméti fieszta + csapatnév)
5. Kérjen előzetes időpontot az edzésre, készülésre! (2010.09.12-22 között)
6. Töltse ki és küldje vissza a felelősségnyilatkozatot a csapat tagjainak aláírásával!
7. Jelenjen meg csapatával a kiírt időpontban a verseny helyszínén!
8. Élvezze a friss levegőt, a sportolás élményét, a szabadságot és a barátai, kollégái társaságát, a sárkányhajózást!

Mibe kerül ez Önnek és mit tudunk nyújtani cserébe?

1. Csapatonként (hajónként), 50.000.-Ft.
2. Minden csapattag emblémázott pólót kap ajándékba.
3. Minden csapattagot meghívunk egy kellemes, közös ebédre, ahol nem csak saját csapatával, de a résztvevő összes csapattal is barátságot köthetnek. „Mint tudjuk a háborúkat is fehér asztalnál döntötték el”
4. Feledhetetlen, élményekben gazdag, kellemes és „fárasztó” napot, ahol mindenki önfeledten jól érezheti magát!

A nevezéssel és a versennyel kapcsolatban érdeklődhet:
Hoffmann Mónika
+3630/6829054
[email protected] www.kecskemetivizisportklub.hu