Kezdőlap Régió BURGER KING Működésünk Magyarországon

BURGER KING Működésünk Magyarországon

ÜZEMELTETÉS
A magyar BURGER KING hálózat az üzemeltetési eredményeket, mutatókat tekintve világszinten az elsők közé tartozik. Évről évre a dobogón állunk a BURGER KING OER (Operation Exellence Review) értékelésen.
A kiváló eredmények az elsőrangú HR kiválasztásnak is köszönhetőek, hiszen minden döntésnél a lehető legjobb emberekre fókuszálunk. Az üzemeltetésben kiváló menedzserekkel, a legjobb személyzettel dolgozunk együtt, mert tudjuk, hogy rajtuk múlik a minőségi kiszolgálás. Az üzemeltetési körülményeket állandóan szem előtt tartjuk, ezért mindig a legjobbat biztosítjuk az étterem személyzete számára, hogy így a legjobban teljesíthessenek. Emellett rendszeres képzéseket, tréningeket is tartunk munkatársainknak, hogy még hatékonyabban végezhessék napi munkájukat.
A vásárlóink finom ételt szeretnének, gyorsan, tiszta és kellemes környezetben. A vevőközpontú szemléletben nagyon fontosak számunkra a vásárlói visszajelzések, ezért speciális mérési módszereket alkalmazunk, melyet napi, havi és éves szinten vizsgálunk és értékelünk.
A vásárlói elégedettségi mutatók a következő változókon múlnak:
– kiszolgálási idő
– szívélyesség
– tisztaság
– élelmiszerbiztonsági előírások
A kiszolgálási időt tekintve a magyar BURGER KING több, mint 90%-os teljesítménnyel dolgozik, 3 perc körüli standard idővel. Ez a drive éttermekben 2,5 perc.
– az élelmiszer előkészítés teljes folyamatát szigorú BURGER KING sztenderd szabályozza (beleértve a beszállítást, a tárolást, a frissen készített végterméket). A BURGER KING előírásai szigorúbbak, mint a magyar HACCP előírások.
ALAPANYAGOK
Az alapanyagokat illetőleg a zöldséget, salátákat, és a különféle zsemléket évek óta magyar termelőktől szerezzük be.
Fontos, hogy friss alapanyagokból rendeléskor – „make to order” – frissen készítjük el a kívánt szendvicset, salátát vagy frissen sült kiegészítőt.
A beszerzett alapanyagoknak szigorú ellenőrzésen kell átesnie és a BURGER KING sztenderd előírásokat is teljesítenie kell: ellenőrzött, jó nevű, bizonyított és referenciákkal rendelkező minőségi termelőtől származó alapanyagokat használunk fel.

GYERMEKPROGRAM
A BURGER KING ügyel a gyermekek kiegyensúlyozott táplálkozására, ezért a gyerekmenü speciálisan is összeállítható. A gyermekhamburger például nem tartalmaz mustárt és uborkát, a gyermek hamburgert vagy sajtburgert le lehet cserélni csirkefalatokra, a sült burgonyát salátára, a szénsavas üdítőt pedig ásványvízre vagy 100%-os narancs juice-ra. A kölyök menühöz kínált játékot külön is meg lehet vásárolni, az nincs összekötve a menüvásárlással. A drive éttermeknél különleges és EU szabványnak megfelelő gyermekjátszóparkot alakítunk ki, hogy a gyermekek a mozgásigényüket kielégíthessék.