Kezdőlap Régió SOLTVADKERTI PROGRAMAJÁNLÓ

SOLTVADKERTI PROGRAMAJÁNLÓ

X. 21. péntek 17.00: Pappné Zsuzsa természetgyógyász előadása a műv. házban. Téma: hagyományos kínai orvoslás, belső utazás, lelki gyógyítás és fülakupunktúrás gyógyítás. A 45-perces előadás beszélgetési, konzultálási lehetőség. A belépés ingyenes.

X, 22. szombat 10.00-17.00: Az Atilla Király Népfőiskola előadássorozata az Általános Iskola könyvtárában. A fő téma ezúttal Mongólia.
X. 22. szombat 19.00: A helyi FIDELITAS csoport fáklyás felvonulása.
X. 23. vasárnap 9.00 – 12.00: Nyitva áll a Nagy-Pál István Helytörténeti Gyűjtemény a látogatók előtt, akiket történész szakemberek kalauzolnak. A belépés ingyenes. Ez október minden vasárnapján így lesz.

X. 23. vasárnap 11.00: A tűzoltó szertárban PURAJEV BATMYAGMAR mongol festőművész MONGÓLIA VARÁZSA című kiállítása nyílik meg, mely október 23-tól 30-ig, naponta 9-18 óra között tekinthető meg.

X. 23. vasárnap délután: Nemzeti ünnep – iskolások műsora, koszorúzás, ünnepi testületi ülés, ingyenes filmvetítés.

Ha ősz, akkor indul a Fakupa teremlabdarúgó torna. Október végéig várják a jelentkezést a szervezők a sportcsarnokban. Tekintse meg a tavalyi szezon díjkiosztó képeit a GALÉRIÁBAN!

A műv. ház folyosógalériáján a Bodelshausen az 50-60-as években c. fotokiállítás tekinthető meg.

Nézze meg a szüreti fesztivál új képeit a www.soltvadkert.hu városi honlapon! Emellett a honlap nyitóoldalán sok új érdekes cikket és felhívást olvashat. Ne feledkezzen meg a szavazásról sem!
Állást ajánlunk – nézze meg a kiírást a HONLAPON!