Kezdőlap Régió Tiszakécske

Tiszakécske

A Tiszakécskén megrendezett Kécskei Ősz 2011 elnevezésű rendezvénysorozat, szeptember 9. és 15. között várta a látogatókat. A rendezvény szeptember 9-én a Szüreti terménykiállítással kezdődött az Arany János Művelődés Központban, ahol a helyi termelők terményeit, termékeit tekinthették, illetve kóstolhatták meg a látogatók, a programot pedig kulturális csoportok fellépése színesítette.
Másnap a Lováspályáról indult a szüreti menet 36 lovas kocsival és több mint 20 lovassal. A hat órás felvonulás alatt a lovasok 9 megállóhelyen tartottak zenés-táncos produkciókat, ahol étellel-itallal fogadták a helyieket. A Körforgalmi megállóhelyen a Kunszentmártoni Fúvós Zenekar adott színvonalas műsort. A Lovaspályára visszaérve kezdetét vette a hajnalig tartó szüreti mulatság.
Szeptember 11-én Indián nyár – Kitekintés más népek kultúrájába címmel nyílt kiállítás az Ókécskei Közösségi Házban, amely október 31-ig látogatható.
Szeptember 15-én a Régiposta zenekar lemezbemutató koncertet tartott a Kécske Néptáncegyüttes, a Városi Színjátszó Kör és Ferenczi György közreműködésével.

További fotók megtekinthetők az alábbi honlapokon: www.tiszakecske.hu, www.kecskeikronika.hu

Kovács Anikó településfejlesztő