Kezdőlap Régió Várja ÖNT a Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet kecskeméti kirendeltsége

Várja ÖNT a Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet kecskeméti kirendeltsége

Az 1957-ben alapított, s azóta is kizárólag magyar tulajdonban lévő Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet eddig négy kirendeltségen nyújtott korszerű pénzügyi szolgáltatást az ügyfelei részére. A gazdasági környezet korábbiaknál markánsabb változása, a versenyhelyzetből adódó kihívások, új feladatokat jelöltek meg a pénzintézet számára, ezért átlépve szűkebb pátriájuk határát, Kecskeméten nyitották meg legújabb kirendeltségünket. A takarékszövetkezet életében mérföldkövet jelentő jeles esemény apropóján beszélgettünk Oláh Lajosné elnök – ügyvezetővel.

A gazdasági válság hatásai úgy tűnik, hogy nem érintik a takarékszövetkezetet. Minek köszönhető a stabil, nyereséges gazdálkodás?

Nem végzünk önálló devizahitelezést, így az árfolyamkockázatoknak kevésbé vagyunk kitéve. Mindig reális célokat tűzünk ki, talán ennek is köszönhető, hogy a közel 1000 taggal rendelkező takarékszövetkezetünk az előző évben is 11 százalék osztalékot fizetett ki valamennyi tulajdonosa részére.

Mit tart a takarékszövetkezet életében az utóbbi esztendők legfontosabb eredményének?
Mára 400 milliós tőkével rendelkezünk, amit saját erőből, állami támogatás nélkül értünk el. Továbbá büszkeséggel tölt el bennünket, hogy jelenleg több mint 15 000 ügyfél veszi igénybe szolgáltatásainkat. A legjobb döntésünk pedig az volt, amikor kitűztük, hogy mindenáron nem kívánunk bővülni, hanem a meglévő ügyfélkört próbáljuk minél komplexebb módon kiszolgálni. A pénzintézetünk legfontosabb feladatának tekinti a partnereink elégedettségét, ezért személyre szabott szolgáltatásokat kínálunk számukra.
Hosszas és alapos piackutatás előzte meg döntésüket, hogy Kecskeméten nyissák meg legújabb fiókjukat. Kiket várnak elsősorban a kirendeltségre?

Elsősorban a kis és középvállalkozókat várjuk a kirendeltségünkön, akik részére a számlavezetés mellett széles körű szolgáltatást biztosítunk. Ezek közül kiemelném a Gazdakártyát és a Széchenyi kártya hitelt. A Dobó krt.12. alatt (a Passage üzletház rendőrséggel szembeni oldalánál) megnyíló új fiókunkat úgy alakítottuk ki, hogy esztétikus környezetben, családias miliőben érezhesse magát minden kedves betérő ügyfelünk. Három olyan szakmailag felkészült kollégánk áll ügyfeleink rendelkezésére, akik hozzáértésükkel, precíz, gyors ügyintézésükkel biztosan elérik majd azt, hogy mindenki elégedetten távozzon a kirendeltségünkről.

A nyitás alkalmával kínálnak-e kedvezményes akciót új ügyfeleiknek?
A betét elhelyezési akció keretében, 3 hó lekötés estén az EBKM 7%, 6 hó lekötés estén, az EBKM 7, 1 %. Vállalkozói számla lekötésénél pedig 5, 75 % az elérhető kamat. Új szolgáltatásunk még a kecskeméti irodában, hogy széf szolgáltatást is kínálunk lakossági és vállalkozói partnereink számára.
Kecskemét, Dobó krt. 12.
Telefon/fax: 76-328-883