2011. November 21. – November 25.
Hétfő
1. Somogyi húsleves
2. Lebbencsleves
A. Bakonyi csülökragu petrezselymes burgonyával
B. Burgonyafőzelék vagdalttal
C. Kentucky pulykacsíkok krokettel
Kedd
1. Zelleres burgonyakrémleves
2. Zöldségleves
A. Szezámmagos rántott csirkemell rizibizi, friss saláta
B. Csirkepörkölt tésztával, friss saláta
C. Rakott karfiol sajttal csőben sütve
Szerda
1. Frankfurti leves
2. Marhahúsleves gazdagon
A.. Gombás marharagu gnocchival
B.4 sajtos penne pirított sonkával
C. Sült oldalas burgonyapürével, salátával
Csütörtök
1. Zöldborsóleves
2. Fokhagyma krémleves
A. Göngyölt sertésjava rizzsel, madeira mártással
B. Stroganoff sertéscsíkok spagettivel
C. Pirított csirkemáj magyarosan vajas burgonyával
Péntek
1. Palócgulyás
A. Keménylebbencs kiskondás kedvére, kovászos uborkával
B. Grízes tészta baracklekvárral
C. Zöldborsó főzelék sült virsirózsákkal
2011. November 21. – November 25.
Hétfő
1. Somogyi húsleves
2. Lebbencsleves
A. Bakonyi csülökragu petrezselymes burgonyával
B. Burgonyafőzelék vagdalttal
C. Kentucky pulykacsíkok krokettel
Kedd
1. Zelleres burgonyakrémleves
2. Zöldségleves
A. Szezámmagos rántott csirkemell rizibizi, friss saláta
B. Csirkepörkölt tésztával, friss saláta
C. Rakott karfiol sajttal csőben sütve
Szerda
1. Frankfurti leves
2. Marhahúsleves gazdagon
A.. Gombás marharagu gnocchival
B.4 sajtos penne pirított sonkával
C. Sült oldalas burgonyapürével, salátával
Csütörtök
1. Zöldborsóleves
2. Fokhagyma krémleves
A. Göngyölt sertésjava rizzsel, madeira mártással
B. Stroganoff sertéscsíkok spagettivel
C. Pirított csirkemáj magyarosan vajas burgonyával
Péntek
1. Palócgulyás
A. Keménylebbencs kiskondás kedvére, kovászos uborkával
B. Grízes tészta baracklekvárral
C. Zöldborsó főzelék sült virsirózsákkal
Menü: 780.-ft Kis adag: 570.-ft
előfizetésként:780,-Ft helyett 730.-Ft, 570.-Ft helyett 540.-Ft a „törzsvendég ár”
– Üzemeltető:Aranytányér Bt. –
Bistro MoKambo,Bocskai utca 5. • Kovács Balázs 70-501-9930
www.bistromokambo.hu