Kezdőlap Régió Liberté, Kecskemét: Mi is várjuk az ünnepeket

Liberté, Kecskemét: Mi is várjuk az ünnepeket

Jövő hétvégén kezdődik az advent időszaka. Ilyenkor gyorsan repül az idő, ripsz-ropsz itt a Karácsony, tehát jó időben el kell kezdeni a készülődést. Az előrelátó háziasszony nemcsak az ajándékokat vásárolja meg idejében, hanem jó előre gonodoskodik arról, hogy a konyhában is minden hozzávaló készen álljon a finisre.
Ha pedig nincs elég ideje a készülődésre vegye igénybe a LIberté Étterem szolgáltatásait. Hétköznaponként egy tartalmas menüre ugorjon be hozzánk, hogy több ideje maradjon bevásárolni.
Gondoljon üzleti partnereire

Nemsokára itt az év vége, az az időszak, amikor megköszönjük üzleti partnereinknek az egész éves együttműködést. Ezt legjobb a fehér asztal mellett, oldott hangulatban megtenni. Ez az ünnepi alkalom jó lehetőséget ad arra, hogy a hajrá után nyugodt környezetben gondoljunk vissza a munkás hétköznapokra.
Legjobb, ha egy kellemes hangulatú étterembe hívjuk meg üzleti partnereinket, beszállítóinkat

egy kellemes, fehér asztal melletti beszélgetésre, ami tudjuk, ma már az üzleti élet nélkülözhetetlen kelléke.
Egy parti megszervezése és kivitelezése elég sok feladattal jár. Különösen fontos a megfelelő menü összeállítása, mert ha ügyfeleinknek szeretnénk örömet szerezni. Az sem árt, ha valami különleges fogás kerül az asztalra. Ezt a fontos feladatot vállalja át önöktől a Liberté Étterem, ahol minden adott egy színvonalas év végi rendezvény megszervezéséhez: a szakértelem, a felkészültség, és az elegáns környezet. Már most foglalja le az időpontot, a többit pedig bízza rendezvényszervező szakembereinkre.
Liberté Étterem – 6000 Kecskemét, Szabadság tér 2. (főtér)