Kezdőlap Régió Liberté – kiváló ételek, kedvező árak, tartalmas programok

Liberté – kiváló ételek, kedvező árak, tartalmas programok

Minden tekintetben megújult a város szívében, a patinás főtéren található Liberté étterem, amely felújított konyhával, új szakáccsal és kedvező árakat kínáló étlappal áll a vendégek rendelkezésére. Az étteremmel kapcsolatban berögződött sztereotípia – miszerint drága és csak öltönybe öltözve lehet beülni oda – is immár a múlté, hiszen csak a megszokott kiváló minőség nem változott, de az árak és a légkör kedvezőbb lett. A megjelenésben lezseren elegáns környezetben, olyan miliőt hoztak létre, hogy ne csak a színházból érkező, ünnepi ruhába öltözött házaspár, de az utcáról hétköznapi viseletben – akár rövidnadrágban – betérő fiatal diák egyaránt kényelmesen, jól érezze magát. A tradicionális ételek, a modern és friss gasztronómiai ötletek, az otthoni ízek kedvelőinek birodalma marad továbbra is a Liberté, ahol mindennap baráti áron kínált, kiváló ételekkel várják a vendégeket.

A Liberté konyhájában kiválóan ötvözik a modern mentalitást a hagyományokkal, így a kínálatban kímélő ételek, magyaros fogások, az európai konyha remekművei mellett, az ételkülönlegességek egész sorát – pl. halspecialitások – vonultatnak fel. A színvonalasan elkészített és gyorsan terítékre kerülő, naponta megújuló menü miatt szintén érdemes betérni a helyiségbe.
Az étterem profi csapattal várja vendégeit, akiket igyekeznek különleges elbánásban részesíteni, és megpróbálják minden kívánságukat teljesíteni, hogy a náluk töltött idő egyszerre legyen tartalmas és szórakoztató. A csodálatos ízek melletti önfeledt kikapcsolódásról a rendszeresen sorra kerülő Stand up comedy fellépői, a humor jeles képviselői gondoskodnak.
Különleges élményben lehet része annak, aki a coca cola hivatalos referencia kávézójaként és bárként is funkcionáló, a Liberté melletti hangulatos „Club 125” -be ellátogat. Itt a napszaknak megfelelően mindenki megtalálhatja a számításait.
A diák és nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégek 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a Liberté étterem – amely kiválóan alkalmas esküvők, családi, baráti rendezvények lebonyolítására is – kínálatát.

Liberté Étterem
Kecskemét, Szabadság tér 2.
E-mail: [email protected]
Asztalfoglalás: 76/509-175, 30/820-33-62