Kezdőlap Régió Minőségi szolgáltatásokat kínál az Invitel

Minőségi szolgáltatásokat kínál az Invitel

Percdíjmentes telefonálás, mobilinternet, gazdag TV-s csatorna választék az ügyfeleknek
Az Invitel hazánk egyik vezető tele- és infokommunikációs szolgáltatója, amely a vállalati piacon 14 ezer elégedett üzleti ügyfelet, a lakossági és kisüzleti szegmensben 750 ezer előfizetőt lát el széles körű szolgáltatásokkal. A kifogástalan minőségű szolgáltatás és az ügyfelek maximális elégedettségének biztosítása érdekében az Invitel közel 1100 munkatársat foglalkoztat. A cég október 3 –án, Kecskemét főterén egy nagyszabású rendezvénnyel köszöntötte az új ügyfeleit, az Invitel „invitálására” a „hírös” városba érkeztek közönségtalálkozóra a közkedvelt Barátok Közt sorozat sztárjai, valamint koncertet adott az X-Faktroros Wolf Kati és Vastag Csaba is. Az Invitel azonban nem csak ezt a néhány órás élményt ajándékozta az ügyfelei számára, hanem szélesebb szolgáltatási palettával, gyorsabb ügyfélszolgálattal, percdíjmentes telefonálással, és színes televíziós csatornaválasztékkal hosszú távon is valódi élményt kínálnak partnereiknek.
Mikor fejeződött be a FiberNet és az Invitel összeolvadása?
Az összeolvadási folyamat idén október 1-jével zárult le, a két vállalat egyesítésének következtében a FiberNet megszűnik, és helyét az Invitel veszi át – nyilatkozta Héjjas Gábor, az Invitel lakossági üzletágának operatív vezérigazgató-helyettese. Az ország több régiójában helyi szolgáltatóként jelen lévő Invitel mostantól Kecskemét körzetében is készen áll ügyfelei magas szintű kiszolgálására. A tulajdonosváltás nem jelent adminisztratív terhet az ügyfeleknek, a korábbi FiberNetes szerződések folytonosak maradnak.
Az országszerte eredményesen működő, a lakosság körében közkedvelt Invitel, milyen új szolgáltatásokat, minőségi változásokat kínál a kecskeméti ügyfeleinek?
Hatékonyabb ügyfélszolgálattal, magasabb színvonalú technológiai háttérrel, jobb minőségű szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Lehetővé tesszük a percdíjmentes telefonálást, elérhetővé válik a mobilinternetet, és mindenhol megújult üzletekkel várjuk ügyfeleinket. A változással mindenki csak jobban jár, új ügyfeleink is hamarosan érezhetik a folyamatosan bővülő szolgáltatás portfóliónk által kínált előnyöket.
A legtöbb ember számára még mindig a televízió nézése jelenti az első számú kikapcsolódást. Gazdagítja -e az Invitel a csatorna választékát?
Színesebb televíziós csatornaválasztékkal is készül az Invitel, így mostantól a család minden tagja megtalálhatja az érdeklődési körének leginkább megfelelő TV csatornákat. A kevésbé nézett adók helyére új, népszerű csatornák – Disney Channel, Discovery Channel, DIGI Sport – kerülnek a csomagokba. A csatorna kiosztás változásával szám szerint kevesebb, de a statisztikai adatok szerint magasabb nézettségű adók elérésére lesz lehetőség.
Népszerű szolgáltatásnak ígérkezik a percdíjmentes telefonálás, valamint a mobilinternet is…
Alapvető újdonság a hálózaton belüli percdíjmentes telefonálás, így az Invitelessé váló ügyfelek – hálózatos belül –, a több mint 350 ezer Inviteles előfizetőt bármikor percdíjmentesen hívhatják. Stabilabbá, megbízhatóbbá, élvezhetőbbé tesszük az internetezést, és a hagyományos, kábelen nyújtott internet szolgáltatás mellett mobilinternetre ugyancsak előfizethetnek az Invitelnél.
Egy szolgáltató egyik legfontosabb jellemzője, hogy miként intézi az ügyfelei ügyeit. Milyen változások várhatóak ezen a területen?
Elsődleges cél, hogy mostantól a legtöbb ügyet telefonon intézhessék az ügyfelek. Megújulnak a korábbi FiberNet irodák, amelyek kibővült funkcióval, szélesebb körű ügyintézési lehetőségekkel várják az érdeklődőket, mostantól már Invitel Telepont néven. A Telepontokban ügyfélbarát környezetben, bemutatósarokkal várják az ügyfeleket, ahol az érdeklődők számára személyesen prezentálják a szolgáltatásokat. A komplex szolgáltatáshoz tartozik még a 24 órás hibabejelentő ügyelet, ami a1445-ös telefonszámon hívható.
A nyitás alkalmából, milyen akciót kínálnak leendő ügyfeleik számára?
Októbertől már az Invitel kábel – szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelei részére is elérhető a mobilinternet, ezért az Invi4 kábel csomagban most egyben vehet igénybe 4 szolgáltatást – televízió, internet, mobilinternet és telefon – igazán kedvező áron, kombinálható választékban és egy számlán. A mobilinternet pedig csupán 500 forintba kerül. (további részletek: www.invitel.hu)