Kezdőlap Régió STI PETŐFI NYOMDA

STI PETŐFI NYOMDA

A puding próbája az evés – az egyedülálló csomagolási és display-megoldások bizonyítéka pedig az elégedett megrendelő, a növekvő értékesítési ráták és a nívós zsűri által megítélt elismerések. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az STI Petőfi Nyomda elnyerte az Év Zöld Nyomdája díjat, méghozzá ötcsillagos minősítéssel, amely a lehető legmagasabb fokozat.

A környezetvédelmi fenntarthatóság szellemében megalkotott csomagolási és display-megoldások egyaránt védik a terméket és a környezetet is. Az ökológiailag stabil csomagolás sarokköve a termékfejlesztésben rejlik. A legmodernebb CAD-technológiának és a csoporton belül működő több mint száz fejlesztő kollégának köszönhetően, csökkenthető és optimalizálható a felhasznált csomagolóanyag mennyisége az egész értéklánc figyelembevétele mellett.

Az Axe termékeknek fejlesztett és gyártott POPAI-díjas kollekció megszületése jó példa a vállalati szinten működő ötletmegosztásra.

Örülünk, ha termékeinkkel segíthetjük értékesítése fellendítését azáltal, hogy a nézelődőket vásárlókká formáljuk. Reméljük, hogy érdekesnek találja a hírlevélben bemutatott példákat, és ha újabb öltetekre lenne kíváncsi, akkor kérem, keresse fel weboldalunkat.