Kezdőlap Régió „A full teltház a legnagyobb dolog” – Caramel elégedett, hogy évek óta...

„A full teltház a legnagyobb dolog” – Caramel elégedett, hogy évek óta eléri

Molnár Ferenc Caramel életpályája töretlen sikernek örvend. Törökszentmiklósi hatgyermekes romacsaládban nőtt fel, a második Megasztár tévés tehetségkutató során vált a közönség kedvencévé. Megnyerte a versenyt, előadói rátermettségét igazolja, hogy azóta is szinte minden nap fellép valahol, hétvégén többször is.
A Múzeumi Esték koncertsorozat keretében Kecskeméten teltházas koncertet adott. A rajongók nehezen engedték el, mindenki igyekezett szót váltani vele, legalább egy közös fotót készíteni vele.
– Mostanság már igyekszem pihentetni a hangom, mert a napi 4-5 óra énekélés valóban megerőltető – árulta el Caramel. – Kedvtelésből is folyton énekelek, imádom a jeges italokat, a forró teát, így nem egyszerű ez a dolog.
Ha pihen, szívesen néz filmeket, jár moziba – árulta el az énekes. A természettel is „jóban van”, a Pár órára című dalában így vall erről: „Egyedül távol a világtól, a fűben fekszem, mellettem pár madár rikácsol, de nem zavar engem, én nézem az eget, és ellazulok, úgy némán mintha semmi, dolgom nem volna a világban.”
Ritkán van olyan, hogy semmi dolga, de ha mégis, szeret barátival lenni, hazalátogatni családjához, édesanyjához. A koncerteken erről mesél is, rendszeresen poénkodik anyukája süti sütő tudományán. Persze előszeretettel túloz, de minden gegnek „van némi alapja” – szokta mondani.
– A zenekarommal 3-4 éve dolgozom ebben a felállásban. Mindannyian profi zenészek vagyunk, a stílusunk is egységes, R’n’B, soul, gospel zenét művelünk – tér vissza a szakmára Caramel. – A Megasztáros társaimmal legfeljebb a fellépéseken találkozunk. Annak örülök leginkább, amikor a fellépéseken a közönség soraiban alig tízéves gyerekeket is látok. Ők még nem is emlékezhetnek a megasztáros debütálásomra és mégis szeretik a zenémet. Jó dolog újabb és újabb generációkat meghódítani. A full teltház a legnagyobb dolog, amit el lehet érni, ezért dolgozom.
Caramelt mindenhol szívesen fogadják. A zenén túl azonban misszióként jószolgálati nagykövet lett, hogy mintát nyújtson nehéz helyzetben élő gyerekek számára, beszélgessen velük és felhívja a figyelmet az esélyegyenlőségre. Négy lemezzel és évi több száz fellépéssel a háta mögött számtalan terv és gondolat kering a megasztár fejében. Nemcsak a zenéhez, hanem a keleti kultúrához is vonzódik.