Kezdőlap Régió A jobb életminőség reményében

A jobb életminőség reményében

Átlagos, kétgyermekes háziasszony vagyok, de a családom egészségét mindennél fontosabbnak tartom. Gondolom, hogy asszonytársaim zöme hasonlóképpen vélekedik, de akkor vajon miért van mégis annyi cukorbeteg és elhízott ember? Mi, nők tehetünk a legtöbbet azért, hogy ez megváltozzon, hiszen a fakanál a mi kezünkben van, és sokszor az is rajtunk múlik, hogy mozog- e eleget a család apraja- nagyja. Mondanivalóm fontosságát személyes tapasztalatokkal tudom alátámasztani, és mindenkit biztatnék, hogy – egy jobb élet reményében – komolyan gondolkodjon el életminőségének megváltoztatásán. Észrevettem, hogy ha a nehéz ételek helyett könnyebb fogások kerülnek az asztalra, vagy ha munka előtt futok egy kört a parkban – az mind pozitívan változtatja meg a napomat. A hétvégi közös kerékpározás a gyerekekkel pedig igazán remek program, ráadásul a nagyiék is velünk tarthatnak.
Amikor ellátogattam a legújabb Norbi Update bolt – kóstolóval egybekötött – megnyitójára, csak megerősödött bennem ez a felfogás, elhatározás. Schobert Norbi a jeles esemény alkalmával elmondta, hogy klinikai tesztek alá vetették termékeiket, és azok jelesre vizsgáztak. Különleges finomságokat és állandóan megújuló élelmiszer – különlegességeket találunk majd a polcokon: várható a cukor nélküli „Szamos- marcipán” piacra kerülése, ami ígéretes és különleges finomságnak tűnik, poénosan úgyis fogalmazhatunk, hogy „reményeink szerint viszik majd, mint a cukrot”.
Mák Kornél alpolgármester a megnyitói beszédében – miután sok sikert kívánt az üzemeltetéshez – kifejtette, hogy személyesen is vásárol majd a termékekből, valamint számít Rékára és Norbira a városi sportrendezvények alkalmával is.
A szülések után fitt és csinos bajnoknő, Rubint Réka hangsúlyozta, hogy sajnos egyre több az olyan megbetegedések száma, amelyeket pedig egészség – tudatos életmódszerrel meg lehetne előzni. Kiemelten szólt a cukorbetegség fajtáiról és az elhízás valódi okáról. Később a megjelent látogatóknak egészségügyből és táplálkozástudományból felkészülten tartott rögtönzött egészségtudatos előadást. Mi, a vendégek, az update – módszer ismerői tudjuk, hogy ez igaz és a gyakorlatban jelesre vizsgázott a módszer (40 kg-ot fogytam a szülések után a módszer alkalmazásával). Örültünk a személyes találkozásnak, mert Norbiék valami többet képviselnek, mint más sztárok. Átadva a tapasztalataikat, őszintén szeretnének segíteni, célt mutatni, és annak eléréséhez megoldást kínálni.
Norbi és Réka azért küzd, azt szeretné a magyar emberekben (sőt határainkon túl is) népszerűsíteni, hogy küzdj magadért, nem mindegy mit viszel be a szervezetedbe és mozdulj meg! Kecskeméti látogatásukkor nagyon közvetlen, kedves módon – mindenki kérdésére személyesen válaszolva – egészségünk megőrzésére, és a prevencióra fektették a hangsúlyt.
Az egészségtudatos élelmiszerek beszerzésében sokat segít a kecskeméti lakosságnak a Kisfaludy utcában nemrégiben megnyílt Norbi Update bolt, ahol kellemes környezetben, színvonalas kiszolgálással várják a kedves vevőket.
A franchise rendszerben működő üzletben a péksüteményeken kívül, több mint 200 termék található a polcokon. Tejtermékek, egészséges felvágottak, „édességek”, főzési kellékek, csökkentett szénhidráttartalmú, alacsony glikémiás indexű, cukor hozzáadása nélkül készült finom cukrászati termékek, hidegkonyha, könyvek.
Érdemes ide betérni és a minőségi életet választani!