Kezdőlap Régió CSENGŐD: Moped: Jubileumához érkezett a piacvezető cég

CSENGŐD: Moped: Jubileumához érkezett a piacvezető cég

Idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a motor – és kerékpáralkatrész kereskedelemmel foglalkozó, hazai tekintetben piacvezető Moped 91 Kft. Az ügyvezető, Csima Béla vállalkozása kiváló példa arra, hogy szakmai alázattal párosuló, hozzáértő, szorgalmas, kitartó munkával egy magyar cég is érhet el (nemzetközi) sikereket. Megrendelőik évtizedek óta a precíz, megbízható partnereik között említik a vállalkozást.

Kezdetben még csak 500 alkatrésszel indult a vállalkozás, s ahogyan nőtt a cég, úgy kellett egyre nagyobb elvárásoknak megfelelni, de az igazi kihívást a nemzetközi piacokra való belépés jelentette. A Moped 91 nem elégedett meg a magyarországi piacvezető pozíció elérésével, hanem továbblépett, és mára szinte minden környező országba exportálja saját csomagolással ellátott – mintegy10 ezer féle alkatrész, köztük 2 saját márka – termékeit.
Az idén cseh, szlovák, lengyel és délszláv partnerekkel bővült a Moped 91 ügyfélköre. A vállalkozás életében legjobb döntést az jelentette, hogy a válságos időszakban is tovább fejlesztették a céget, ami által stabilizálták pozíciójukat, s nagyobb piaci részesedést is szereztek. 20 éves jubileumukat az első, 500 oldalas, többnyelvű, igényesen kivitelezett katalógusuk kiadásával ünneplik meg. Hosszabb távú terveik között pedig a legfontosabb, hogy majd Kelet-Európában is piacvezető szerepet töltsenek be.