Kezdőlap Régió DEMETER TÜNDE MESTERFODRÁSZUNK-KECSKEMÉT

DEMETER TÜNDE MESTERFODRÁSZUNK-KECSKEMÉT

VV Évi makacs haja sem hozta zavarba a kecskeméti hajszobrászt az élő forgatáson!
Ha angyallá nem is, de szőke, loknis bombázóvá változott a VV 4-ben hatalmas hisztijeiről hírhedté vált Évát egy profi csapat, köztük a kecskeméti Demeter Hajstúdió tulajdonosa, Demeter Tünde. Munkájuk folyamatát, akciójuk eredményét a kereskedelmi tévék műsoraiban is nyomon követhette a nagyközönség, valamint Antal Péter divatfotós is megörökítette.

– Évi egy tüneményes, csupaszív csaj, e mellett kifejezetten közvetlen és nagyon intelligens – avat a kulisszatitkaiba az új blogműsorral debütáló celeb frizurájáért felelős Tünde. – Eredetileg egyenes hajat képzeltem neki, ő viszont ragaszkodott a hullámokhoz. Nagyon sűrű haja van, természetes hullámokkal. Hajlottam a kérésére, egy speciális kúppal hullámosítottam a haját, majd lézeres vasalóval egyenesítettem. A fotózáson valóban csupa lokni volt, de aztán csak váltottunk az egyenes frizurára. Azzal is nagyon meg volt elégedve.

Tünde nem először dolgozott együtt Antal Péter budapesti fotóssal. Pedig alig egy éve találkoztak először, amikor a mesterfodrász a „Szakma kiváló tanulója” elnevezésű versenyre készült tanítványaival és utolsó nap beteget jelentett a rendelt fotósuk. Nagyon gyorsan kellett pótolni, Tünde ekkor jutott el Péterig, aki egy szóra elvállalta a munkát, és végigfotózta a versenyt.

– Újabban heti egy-két napot is a fővárosban dolgozom, kimondottan modellek, felkért hírességek frizuráit készítem a fotózásokhoz – mondja a Budapesten is elismert kecskeméti fodrász. – Nemrég volt a „kezem alatt” Csobán Dóra, akit az internetes Playboy címlapjára fotózott Peti. Előtte Fekete Tünde, leginkább külföldön foglalkoztatott magyar modell protfólióját készítettük. Izgalmas, változatos munka, sok kreativitást igényel és odafigyelést, hogy a reflektorfény igényeinek is tökéletesen megfeleljenek a hajkoronák.

Tanítványai is Tünde nyomdokaiba lépnek. Szabó Melinda például a Plasztik Magazin címlapfotózásán vehetett részt. Nem modellként, hanem fodrászként, természetesen. Megállta a helyét, méltán büszke lehet rá a mestere.