Kezdőlap Régió Kardos Uszoda és Víztechnika Kft.

Kardos Uszoda és Víztechnika Kft.

Hazánk egyik legszebb wellness részlegét valósították meg
Az országszerte kiváló referenciákkal rendelkező Kardos Uszoda és Víztechnika Kft., már több mint két évtizede foglalkozik úszómedencék és uszodatechnikai berendezések tervezésével, megépítésével és kereskedelmével. A Kardos László tulajdonos, ügyvezető által alapított, jó hírnévnek örvendő cég sikerének titka talán abban rejlik, hogy nem csak magas színvonalon kivitelezett medencéket, wellness részlegeket készítenek, hanem esztétikai élményt is nyújtanak az általuk gyönyörűen megálmodott és megvalósított létesítmények. A korszerűen, precíz szakértelemmel megépített munkákat a minőség, a megbízhatóság és magas élettartam jellemzi.

Ritkán adatik meg egy alkotó cég életében, hogy minden lehetőség a rendelkezésére álljon egy minden igényt maximálisan kielégítő komplexum létrehozásához. A Kardos Kft. egyik legjelentősebb munkája során, az impozáns „ékszerdoboz”, a kecskeméti uszoda és élményfürdő teljes wellness részlegét alkothatta meg. A képzelet szárnyalásának kimeríthetetlen a forrása, ennek köszönhetően a minőségében az ország egyik legszebb, 10 egységből álló wellness részlege készült el.
A cég nevéhez fűződik még Kecskemét és vonzáskörzetének több jelentős wellness, illetve uszodagépészeti munkája. Az elmúlt évek során a vállalkozás kivitelezésében valósult meg a Tudósház wellness részlege, Cserkeszőlőn az új téli fürdő gépészeti munkája, valamint a nagykőrösi strandfürdő 3 medencéjének felújítása is.
Az elmúlt esztendők során, az alföldi régióban mintegy 600 családi és közösségi úszómedence teljes körű kivitelezésével bízták meg céget.
A társaság széles repertoárjába tartozik még a szökőkútépítés, valamint jakuzzik, szaunák, hidromasszázskádak, zuhanykabinok értékesítése is.
A Kardos Kft. által forgalmazott, vízlágyítók, vastalanítók, vízszűrők és egyéb víztechnikai berendezések forgalmazása révén pedig az ivóvíz minősége jelentős mértékben javítható.
Kardos Uszoda és Víztechnika Kft.
Kecskemét, Ceglédi út 22.
Tel: 76/509-700
Fax: 76/509-702
E-mail: [email protected]
Web: www.kardosuszodatechnika.hu