Kezdőlap Régió Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet

Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet

Népszerű szolgáltatások – elégedett, növekvő ügyfélkör

A nyári megnyitása óta hamar népszerűvé vált az ügyfelek körében a Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet kecskeméti kirendeltsége. A siker titka talán abban rejlik, hogy korszerű pénzügyi szolgáltatásokkal állnak az ügyfeleik rendelkezésére, s a precíz, gyors, szakértelemmel elvégzett ügyintézés miatt sem kell sokáig várni a betérő partnereknek. A pénzintézet egyik kiemelt ajánlatát, a devizahitel tartozásuk forintalapú hitellel átváltását is sokan vették igénybe. Érdemes volt felkeresni a takarékszövetkezetet az Agrár Széchenyi Kártya igényléséért vagy az újdonságnak számító Web bank használata miatt is. A kecskeméti kirendeltség vezetőjét, Kis Erikát kérdeztük az eddigi tapasztalatokról.

A pénzintézet kiemelt ügyfélkörét képezik a kis és középvállalkozások. Milyen szolgáltatásokat vettek igénybe leggyakrabban ezek a cégek?

A vállalkozói ügyfélkör részére is széleskörű ajánlattal szolgáltunk, melyek közül kiemelkedett a Web bank használata, amelynél az internetes hozzáféréssel rendelkező ügyfelünk, az átutalási megbízásait már devizában is indítani tudta. Díjmentes szolgáltatásunk volt az interneten indított, takarékszövetkezeten belüli, nem saját számlák közötti átvezetés, ahol a rendszer használója lekötéseket ugyancsak tudott kezdeményezni. A vállalkozók részére előnyös, 7 napra történő lekötést is sokan igényelték, mert a sávos lekötés kamata elérte az évi 5.75%-ot.

Rengeteg mezőgazdaságban tevékenykedő partner tartozik a takarékszövetkezet ügyfelei közé. Milyen speciális hitelért fordulhattak önökhöz a gazdák?

A vállalkozók körében ismert Széchenyi kártya-, Gazda kártya hitel mellett, főleg az agrárszektor finanszírozásának támogatására kidolgozott terméket, az Agrár Széchenyi Kártya folyószámla – hitelt igényelték a legtöbb esetben a vállalkozók. A szabad felhasználású, 1, 2 vagy 3 éves lejáratú folyószámlahitelt többnyire a mezőgazdasági őstermelők, családi gazdálkodók, egyéni-, társas vállalkozók vették igénybe. A kamattámogatott, kedvező kamatozású hitel összege 500.000.-Ft és 25 millió Ft között mozgott.

Rövid idő alatt népszerűnek bizonyult a széf – szolgáltatás. Mely szférából érkező ügyfelek éltek leginkább a felkínált lehetőséggel?

Magánszemélyek és vállalkozások egyaránt nyitottak nálunk trezort, s fontos megemlítenem, hogy a széf – szolgáltatást nem csak a számlavezető ügyfeleink vették igénybe.

A devizaalapú hitelek forintalapú hitellel történő kiváltása miatt, felkeresték-e a takarékszövetkezetet az ügyfelek?

Nagyon sokan ellátogattak a kirendeltségünkre a deviza hitelt átváltani szándékozó ügyfelek közül, aki részére, kiemelt ajánlatot, kedvező hitel konstrukciót tudtunk kínálni. Örömömre szolgál, hogy kivétel nélkül segíthettünk partnereinknek, akik elégedetten távoztak az irodánkból.

Szabadszállás és Vidéke Takarékszövetkezet
Kecskemét, Dobó krt. 12.
Telefon/fax: 76-328-883