Kezdőlap Régió Vörösmarty Attila is köszöntötte a városunkba érkező Schmitt Pált

Vörösmarty Attila is köszöntötte a városunkba érkező Schmitt Pált

Vörösmarty Attila is köszöntötte a városunkba érkező Schmitt Pál Köztársasági Elnököt. A belváros képviselője, a Fidesz-frakcióvezetője úgy fogalmazott, „a Városházán azért dolgozunk, hogy a kecskemétiek és a bács megyeiek a XXI. század nyerteseivé váljanak. Ehhez minden esélyünk megvan: polgáraink szorgalmasak, dolgosak és képzettek, vállalkozóink eszesek és ügyesek, mi politikusok pedig fölismertük: csak a közösség jóléte, szabadsága és gyarapodása az, ami számít. A Fidesz frakció nevében köszönjük, hogy országjárásod egyik kiemelt helyszínének választottad Kecskemétet! Azt kívánom, Katalin asszonnyal érezzétek jól magatokat közöttünk, fedezzétek fel városunk értékeit, és adjatok erőt a Kecskemétieknek ahhoz, hogy megvalósíthassák saját álmaikat, adjatok nekik erőt és példamutatást ahhoz, hogy a jó, a nemes és a szép érdekében vállalják fel az élet küzdelmeit!”

Jótékonysági koncert Erikért! December 28-án szerda este 20.00-tól jótékonysági koncert a Nagytemplomban az árván maradt kisfiú megsegítésére. A fellépő művész Póka Angéla jazzénekesnő. A jegyeladásából befolyt teljes összeget a tragikus balesetben elhunyt család árván maradt kisfiának, Erik számlájára utalja a szervező Farkas Gábor és a Belváros képviselője, Vörösmarty Attila. Az esemény Facebook-oldala itt található.

Adománygyűjtés a SzeretetKuckóban. Vörösmarty Attila, a Belváros képviselője családjával karöltve vitt ajándékokat a SzeretetKuckóba, ahol a Napsugár gyermekotthon javára gyűjtenek a Fesztiváliroda munkatársai. A KTV összeállítása ide kattintva tekinhető meg.

Az új városi sportkoncepció is terítéken volt a legutóbbi ülésen. A munkacsoport tagjai áttekintették a városunkat képviselő sportolók 46. Nemzetközi Gyermek Játékok történő részvételével kapcsolatos tennivalókat. További részletek a kesport.hu portálon.

Összefogás a kecskeméti kézilabdáért. A napokban egyeztetés zajlott a KSE meghatározó játékosai és Vörösmarty Attila között a kézilabdacsapat jövőjéről. A találkozón a felek megállapodtak abban, hogyan mentik meg a kecskeméti kézilabdát. Részletek a kesport.hu portálon.

Közadakozás a Szentháromság szoborért. A gyűjtés jelenleg is tart, várják a felajánlásokat a jövőre 270 éves gyönyörű szoborcsoport felújítására. Az adakozás az adventi vásáron felállított pavilonban is lehetséges. Az OTP bankos számlaszám: 11732002-20392329utaláskor kérjük tüntessék fel “EJE gyűjtés a Szentháromság szoborért” Fogjunk össze, hogy ne csak fotókról ismerjék utódaink az egykori kecskeméti polgárok közadakozásából fölállított emlékművet!