Kezdőlap Régió WALTER GÁBOR: Festmények „virágszínvonalon”

WALTER GÁBOR: Festmények „virágszínvonalon”

Walter Gábor negyedszázada tartó festőművészi munkásságát többször is rangos díjjal ismerték el, képei pedig folyamatosan szerepelnek az országos kiállításokon. Az utazó festőként alkotó művész évszakokhoz kötődő, magyar tájakról festett képek mellett, szívesen jelenít meg mediterrán vidékeket, valamint akt és jazz témakörben készülő figurális képeket.

A festőművész június közepén nyitotta meg Kecskeméten, a Centrum Áruházban a hazai palettán igazi kuriózumnak számító Colibri virágboltot és galériát. Hasonló kettősség – galéria, ahol virágok is kaphatók, illetve virágbolt, ahol festményeket is vásárolhatnak az érdeklődők – nem igazán lelhető fel hazánkban.
A legfontosabb szempont, amiért érdemes betérni a Colibri virág üzletébe, hogy műtermi árakon értékesítve juthatnak gyönyörű műalkotásokhoz a vásárlók, akiknek a festőművész a saját képei mellett tűzzománcot, és kisplasztikát is kínál.
A Colibri virág elegánsan kialakított belső tere, megvilágítási rendszere miatt is üde színfoltot reprezentál a hasonló jellegű üzletek között, s szintén különlegesnek élménynek ígérkezik, hogy 2 bejárata miatt, teljesen átjárható az üzlet, a galéria.
A virágboltban csokrok, cserepes virágok, rendezvénydekoráció, koszorúk, alkalmi csokrok egyaránt megtalálhatóak, és galéria munkatársai folyamatos akciókkal – hétvégenként 20% kedvezményt kínálnak a virágokra, karácsonyi akció a képekre, valamint tervezik törzsvásárlói kártya bevezetését – igyekeznek a kedvében járni a betérő vásárlóknak.

Colibri Virágüzlet & Galéria
Centrum Áruház

Nyitva tartás:

H-P: 7.30-20
Szo: 7.30-16
V: 7.30-12