Kezdőlap Régió Zimacsek Márta: Számot vetünk, előre tekintünk

Zimacsek Márta: Számot vetünk, előre tekintünk

Magazinunkban – megyei szinten – az év összegzésének, valamint az előretekintésnek az időszaka ez a mostani periódus. Habár a válság még mindig erőteljesen érezteti hatásait, nagy örömömre szolgál, hogy a szűkebb pátriánk vállalkozói optimistán tekintenek a jövőbe, körültekintően előre menekülnek, mert a legjobbak szeretnének lenni, s ennek érdekében igyekeznek a maximális teljesítményt kihozni kisebb-nagyobb volumenű cégeikből. Ez a hozzáállás a legfontosabb, csak ez a mentalitás számít, s erre a pozitív gondolkodásra buzdított az országjáró körútjának nyolcadik állomását jelentető kecskeméti látogatása során Schmitt Pál is. A köztársasági elnökünk elégedetten konstatálta, hogy mindenhol azt hallotta, hogy az a legszebb, legfontosabb település, ahol éppen tartózkodik, s helyénvalónak találta az egészséges önbizalmat, tettvágyat, ami a beszámolókból sugárzott.

Év Főszponzora Díj

Immár hagyomány a „megye magazinjánál”, hogy díj formájában is köszönetet mondunk azon kedves partnereinknek, akik minden lapszámunkban történő megjelenésükkel hozzájárultak ahhoz, hogy Bács-Kiskun megye is rendelkezzen egy szép kivitelű, havi magazinnal. A tavalyi esztendő végén Pintér József, a Pintér Művek tulajdonosa vehette át az elismerésünket jelentő díjat, míg idén Kádár László, a Kádár Környezetvédelmi Kft. ügyvezetője kapta meg ezt a címet, hiszen a kiadvány megalakulása óta minden egyes lapszámunkban szerepelt a cégével.. Ezúton is köszönjük a támogatást, s gratulálunk a cég eddigi sikeres működéséhez, és kívánjuk a vállalkozás további felvirágzását.

Ismét ellátogatott az ARM csapata az S.O.S. gyermekfaluba és a katonatelepi lakásotthonba

Stábunk a hagyományokhoz híven, karácsony előtt újra ellátogatott az S.O.S. Gyermekfaluba, ahol 55 gyermek számára nyújtottunk át ajándékokat. A kicsik nagy lelkesedéssel, az örömtől ragyogó arccal vették át a csomagokat, s jókedvűen köszönték meg a játékokat, édességet, többféle meglepetést is tartalmazó „cipősdobozt.”

Az idei esztendő során a ballószögi lakásotthonban élő gyermekek átköltöztek Katonatelepre, ám ismét nagy örömmel fogadták az Alföldi Régió Magazint és az ajándékainkat. Az ide települő gyermekotthon egyike azon házaknak, amelyek a Kecskemét és vonzáskörzetében gondozásba vett gyermekek menedékhelyét jelentik. A mostani, ünnepléssel egybekötött alkalommal is vittünk szeretetet, figyelmet, játékokat, tisztálkodó szereket, ruhaneműket, írószert, péksüteményeket.

Ezúton is köszönjük a segítséget minden olyan támogatónknak, akik hozzájárultak az ajándékcsomagok átadásához: Vágóné Balla Eszter, az Alföld Pro-Coop ügyvezetőjének, Pintér József, Ficsor Károly, az orgoványi Örömhír Alapítvány vezetőjének, Hatvani László, a P&P Pékség ügyvezetőjének, Vörös Viktor, a Design Kft. vezetőjének, Cseh Zoltán, a Cseh Pékség ügyvezetőjének, Marton Zoltán, a Hamilo 2004.Kft ügyvezetőjének, Konfár Zoltán, a Forma Zóna sportközpont – ahol sportolhatnak a gyerekek – vezetőjének, és mások közreműködésének. Reméljük a 2012. esztendő végén is meglátogathatjuk a gyermekeket.
Áldott és a válságból való kilábalás évét kívánom mindannyiunk számára!

Zimacsek Márta Lapigazgató