Kezdőlap Régió A báli szezon egyik legrangosabb társasági eseménye

A báli szezon egyik legrangosabb társasági eseménye

A jótékonykodás a nálunk nyugatabbra eső országokban teljesen megszokott, sőt, bizonyos üzleti körökben kívánatos dolog. Bár most nálunk a nehezedő gazdasági helyzetben az adakozókedv is csökken, még mindig szép számmal vannak olyanok, akik tudják, pontosan az ilyen nehéz időkben van a legnagyobb szükség a segítségre, és a legkisebb összeg is sokat jelenthet azoknak, akik más módon nem tudják megoldani problémájukat.
Mint szerte a világban, nálunk is a jótékonysági szervezetek hivatottak arra, hogy összefogják a segítő szándékú embereket. Célkitűzéseik, programjaik megvalósítása során garantáltan azokhoz jut el a pénz, akiknek szükségük van rá. A jótékonysági rendezvények, bálok, nemcsak a szórakozást szolgálják, hanem jó alkalmak arra is, hogy vállalkozók, üzleti partnerek találkozzanak egymással, és kötetlen keretek között beszélgessenek.

A világ egyik legnagyobb jótékonysági szervezetének kecskeméti csoportja a Rotary Club Kecskemét 2012. január 28-án, szombaton, 19 órai kezdettel, tizedik alkalommal tartja jótékonysági bálját a Három Gúnár Rendezvényházban. A rendezvény célja a szórakozás mellett természetesen az adománygyűjtés, amely a Kecskemét környéki települések egészséges ivóvízhez jutását segíti elő.
A báli program várhatóan az idén is színvonalas lesz. Az Aurin kórus előadása mellett az éneklő poharak fantasztikusan csengő hangjaiban gyönyörködhetnek majd a vendégek, és a hajnalig tartó tánchoz a talpalávalót a Caraván együttes biztosítja. Nem maradhat el természetesen a tombolasorsolás sem, igen értékes nyeremények találhatnak gazdára az est folyamán.

Várjuk azok jelentkezését, akik azonosulni tudnak ezzel a céllal, és lehetőségük van arra, hogy segítsenek. Korlátozott számban még belépők igényelhetők a Három Gúnár Rendezvényházban Csizmadia Lászlónál, vagy a 30/229-92-31-es telefonszámon.