Kezdőlap Régió A köztársasági elnöktől vehetett át kitüntetést Gidai János

A köztársasági elnöktől vehetett át kitüntetést Gidai János

Sikeres évtizedek, meghatározó piaci szerep a kompresszortechnikában
Az 1990-ben alapított Ganzair Kft. a nagy múltú Ganz gyárak tradícióinak egyik folytatójaként alapított magántulajdonú társaság, amely a sűrített levegő és gázok előállítására, kezelésére szolgáló gépek, berendezések kivitelezésére szakosodott. Az Európa – szerte kiváló referenciákkal rendelkező cégnél, a magasan kvalifikált szakemberek és az állandó fejlesztések garanciát jelentenek arra, hogy szinte minden sűrített levegővel kapcsolatos problémára megoldást kínálnak a megrendelőik számára. A sikeresen működő cég ügyvezető igazgatója, Gidai János – akinek munkáját korábban Pro Urbe díjjal és az „Év vállalkozója” címmel is elismerték már –, ezúttal Schmitt Páltól „A gazdasági és közéleti szerepéért” „Köztársasági elnöki oklevél éremmel” kitüntetést vehetett át.
A legfontosabb alapelvünk, hogy a megrendelő igényeire olyan megoldást kínáljunk, ami teljes mértékben kielégíti partnereink elvárásait, ezért – a telepítéstől a hatósági engedélyek beszerzéséig – kompletten adjuk az általunk létrehozott rendszereket, így a „Ganzair – teljes megoldást”kínál.
A gazdaság minden területén használhatóak az általunk létrehozott légkompresszorok, és szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy rugalmasan tudjuk teljesíteni a speciális vevői igényeket, így egyedi, feladatra szabott berendezéseket szintén tervezünk, szállítunk. Az ország összes trolija, de a fővárosi HÉV és metró szerelvényeinek a zöme a mi fékkompresszorunkkal vannak felszerelve, de szállítottunk már a termékeinket a Baltikum országaiba, Bukarestbe és Rómába egyaránt.
Az Algyőn megépített földalatti gáztároló kompresszorállomásának kivitelezésénél, egykonzorcium tagjaként, a Ganzair referencia értékű, nagy volumenű vállalkozást valósított meg. Óriási kihívást jelentett a számunkra a projekt magas színvonalú kivitelezése, s az átadott kiváló munkánknak köszönhetően, elnyertünk több kisebb tendert is.
Minden cégnél a legfontosabb a humán háttér, mert a szándékaink megvalósulásának alapja munkatársaink elkötelezettsége, szakértelme, a jó együttműködési képesség. A kollégáink kiválasztásánál azt tartottuk szem előtt, hogy a gyártmányfejlesztés megfelelő támogatást kapjon cégen belül, s később ennek köszönhettük az árbevételünk növekedését, valamint a nagyobb volumenű megrendeléseket. Büszke vagyok arra, hogy a 21 év során mindig időben fizettünk a dolgozóinknak, s folyamatosan tudtuk tartani a cégünk növekedését.
Ezúton is köszönöm az óriási megtiszteltetést jelentő elnöki oklevelet, aminek emeli az értékét, hogy az ipar területén tevékenykedő vezető ritkán részesül ilyen kitüntetésben. Nagyon jól esett az elismerés, s örülök, hogy ezáltal a cégünk eredményeit ugyancsak elismerték.

Ganzair Kompresszortechnika Kft.
6400, Kiskunhalas, Szénás u. 15.
Tel: 36-77-423-448
Web: www.ganzair.hu