Kezdőlap Régió Állásbörze 2012.

Állásbörze 2012.

A Kecskeméti Főiskola Hallgatói és Oktatói Szolgáltató Központja 2012. április 18-án, szerdán, immáron XV. alkalommal rendezi meg (az évről évre egyre nagyobb métereket öltő) Állásbörzéjét.

A börzén több mint 200 m2-en, 37 kiállító teszi közzé az érdeklődőknek aktuális állásajánlatait, és kínálja fel gyakornoki programjait. A műszaki szféra nagy vállalatainak (pl. Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., Electrolux Lehel Kft., Guardian, LEGO Manufacturing Kft. stb.) képviselőin túl több állami szervezet és személyzeti szolgáltató is képviselteti magát a rendezvényen.

Kiállítóink összesen közel 40 000 főt foglalkoztatnak, de emellett jelen pillanatban 400 üres pozíció vár az érdeklődőkre, s rendezvényünkre közel 150 álláslehetőséggel és 52 gyakornoki pozícióval érkeznek hozzánk.

Az Állásbörze végén nyereménysorsolást tartunk azon hallgatók/érdeklődők között, akik kérdőívünket kitöltik. Kisorsolásra kerül egy 1:18-as arányú, 25 cm-es modellautó a Mercedes-Benz jóvoltából, egy közel 20 000 HUF értékű Adidas-Samsung ajándékcsomag, valamint több céges logóval ellátott ajándékcsomag.

A megjelenő kiállítókat 920 órától köszöntjük karunk Sportcsarnokában, mely köszöntőre a média képviselőit is sok szeretettel várjuk.
Állásbörzénket 900-tól nyitjuk meg a kedves érdeklődők számára. A részvétel ingyenes.

Forrás: Kefo.hu