Kezdőlap Régió Az idei évben is elindult a BAM!

Az idei évben is elindult a BAM!

Bringázz a munkába! kampány, amely keretein belül szeretnénk nagyon-nagyon sok embert a munkába bringázásra biztatni. Ennek egyik elemeként országosan több helyszínen (Budapest, Esztergom, Érd, Győr, Pécs, Debrecen, Szeged, Sopron, …) fogadják a bringásokat április 24-én bringás reggelivel, exkluzív módon Kecskeméten pedig bringás uzsonnával.

Szeretettel várunk Kecskemét főterén, április 24-én (holnap) 16h-tól (a készlet erejéig, vagy egy kicsit tovább) az idei országos Bringázz a munkába! kampány egyik jelentős állomására, a kecskeméti bringás uzsonnára! Az eddigi évektől eltérően idén nem bringás reggelivel, hanem uzsonnával várjuk a biciklivel közlekedőket. Azért döntöttünk az uzsonna mellett, mert azt tapasztaltuk, hogy a reggeli rohanásban nem sok idejük marad a kerékpárosoknak egy kis beszélgetésre, tapasztalatcserére – mi pedig ezt is fontosnak tartjuk, ezért úgy gondoljuk, hogy ebből a szempontból a munka utáni időpont szerencsésebb lehet. Idén is a Cseh Pékség által felajánlott péksütemények szolgálnak táplálékul.

Az idei évtől újdonságként a magánszemélyek mellett a vállalatokat, munkáltatókat is igyekszünk meggyőzni, tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy növekedjen a kerékpárral munkába járók száma, mert ezzel javul a munkatársak egészsége, jobb lesz a munkahelyi légkör és hatékonyabb a munka. Mostantól a benevező vállalatok külön versenyt vívnak: azok nyerhetnek a versenyben, amelyek például kerékpáros közösségi eseményeket szerveznek, tárolókat, zuhanyzókat építenek, a vezetőik példát mutatva maguk is kerékpárral járnak munkába.

A kampány időtartama: 2012. április 11 – május 15.

A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ