Kezdőlap Régió Benedeczki Bosch Diesel Center

Benedeczki Bosch Diesel Center

Európai színvonalon végzett, gyors szolgáltatást kínálnak

Az egyik legsikeresebben működő keceli vállalkozás, a mára elérte, hogy európai színvonalú szolgáltatást kínál az ügyfelei számára, akik a precíz, lelkiismeretesen dolgozó partnereik között említik a céget. A vállalkozás bebizonyította azt is, hogy csak a megbízható, becsületes, kitartó munkavégzés vezethet eredményre, s ennek köszönhetően tavaly 20 százalékkal sikerült növelni a cég forgalmát.

Kezdetben gépjármű – villamosság szereléssel foglalkoztunk, majd felismerve a piac megnövekedett igényeit, gépjármű klímarendszerek javításával bővítettük a cég tevékenységi körét, mára pedig a Bosch dízeladagolás-technika javítása számít a fő profilunknak – nyilatkozta Benedeczki Lajos ügyvezető.
Mostanra eljutottunk arra a szintre, hogy – mivel Európában egyedülálló módon 20 dízelpaddal, és hatalmas raktárkészlettel is rendelkezünk – az ügyfeleink megvárhatják a javítást, mert olyan gyorsan elvégezzük a munkát.
Amennyiben újra kezdeném a pályám, ugyanezt az utat járnám be, mert külön örömet jelent, hogy a munkám a hobbim is egyben. Jó döntésnek tartom, hogy mindig bele mertem vágni az ismeretlen, új dolgokba, mert később ez alapozta meg a cég eredményességét.
„A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.” (Henry Ford)