Kezdőlap Régió Soltvadkerti Programajánló

Soltvadkerti Programajánló

A műv. házban Madarász Gábor Viktor festményeiből látható kiállítás.

IV. 27. péntek 18.00: A Nóta TV felvétele az Anna Vendéglőben. Konferál Jolly és Suzi. Vendégvárás 18 órától, kezdés 19 órakor. Információ és jegyek a helyszínen, tel: 78/480-655.

IV. 28. szombat: Petőfi Túra Kiskőrös környékén. A vadkerti túrázókat külön busszal viszik át. Jelentkezni Grószné Havasi Rózsánál lehet az iskolában, vagy a [email protected] imélcímen.

IV. 29. vasárnap 16.00: Soltvadkerti FKC – Kiskunhalas megyei férfi kézilabda mérkőzés a sportcsarnokban.

IV. 30. hétfő 9.00 órától: Motoros áldás az iskola melletti parkolóban és az evangélikus templomban. Ügyességi versenyek, egyházi szertartás, bemutatók, véradási lehetőség. Szervező a Soltvadkerti Motoros Baráti Kör.

V. 5. szombat: Vajdasági lakodalmas bál a sportcsarnokban a Kikindai Betyárok zenekarral. Belépőjegy ára vacsorával 2.800 Ft, mely a műv. házban és Zsikla Miklósné fodrászüzletében kapható. Nézze meg a PLAKÁTOT!

Hamarosan újra megnyílik a helytörténeti gyűjtemény. Olvassa el az ezzel kapcsolatos FELHÍVÁST! Ugyancsak itt talál ajánlatot borkóstolás szervezésére is.

Az evangélikus óvodabál, Jegyek a pünkösdkor az Akasztón megrendezendő Magyar Zene Ünnepére a műv. házban 6.000 Ft-ért kaphatók.

A könyvtár ajánlata :
Nádas Péter: Saját halál
Ladik Katalin: Élhetek az arcodon
Mosonyi Alíz: Magyarmesék

Haladjon együtt gyermekeivel, unokáival!
A művelődési házban lehet jelentkezni a folyamatosan induló számítógépes oktatásra. További infok: Máténé Gellén Rita oktató: +36-20/886-1134

Kellemes napozást kíván a hét második felére: Káposzta Lajos és a műv. ház csapata