Kezdőlap Régió 29 KÁVÉZÓ

29 KÁVÉZÓ

29 Kávézó: Minőségi italok – exkluzív környezet

Sikeres esztendőket tudhat maga mögött a Lordok háza alatt működő, exkluzív „29” Kávézó, amelyet nemcsak elegáns megjelenése miatt keresnek fel egyre többen, hanem kiváló minőségű, kuriózumnak számító kávé és italválasztéka szintén arra ösztönzi a betérőket, hogy legközelebb már törzsvendégként látogassanak el kedvenc kávézójukba. A mára népszerű találkozó helyszínné vált helyiség üzemeltetői eltalálták az igényeket, s továbbra is a minőségre fektetik a fő hangsúlyt. Két illusztris vendéget kérdeztünk meg arról, hogy miért szeretnek a 29 kávézóba járni?

Kiss Erzsébet:
„Első alkalommal azért tértünk be a kávézóba, mert magával ragadott, hogy milyen szép, elegáns, tiszta a környezet. Mára a törzshelyünkké vált a 29, mivel mindig barátságos, családias légkör uralkodik, s a felszolgálók már ismerik az ízlésünk, kívülről tudják, hogy mit rendelünk. Köszönőviszonyban vagyunk mindenkivel, aki ide jár, sőt az ismerőseink is gyakran ellátogatnak a kávézóba, kicsit olyan az érzésem, mintha otthon lennénk. A nyári melegben az itt választható kiváló koktélok, frissítők nagyon gusztusosak, finomak, bent pedig a légkondicionáló teszi kellemessé az időt.”

Móra Róbert:
„Speciális társalgóréteg jár ide, akikkel öröm találkozni, picit feltöltődni, egy pillanatra megállni az élet rohanó forgatagában. Minden alkalommal felfedezek egy újabb különleges italt vagy kávét is, amit érdemes megkóstolni.”

Sokan térnek be a kiemelt, prémium kategóriájú kávék elfogyasztásáért, valamint az igazi kuriózumnak számító, eredeti belga csokiból készülő, fehér és barna forró csokoládé kedvéért, de ugyancsak népszerűek a klasszikus, különleges és alkoholmentes koktélok. Bővült az exkluzív kávézó nyitva tartása, ezután pénteken és szombaton 22.30-tól, ameddig a vendégek igénylik, koktélbár várja a betérőket, ínycsiklandó és látványra ugyancsak nagyon szépen megkomponált nedűkkel. A „29” Kávézó munkatársai továbbra is szeretettel várnak mindenkit az exkluzív kávézóba.

„29”Kávézó
Kecskemét,
Kossuth tér 6-7.
Nyitva:
H-Cs: 08-22,
P-Sz: 08-02 V:08-22
Tel.: 30/343-5499